Filosofování pod starým mohutným dubem
A bola to fuška. Zabralo mi to asi desať sekúnd.
https://www.databazeknih.cz/search?in=forum&q=ob%C3%A1lk
Naias: Já udělal tu chybu, že jsem nezadal "obálk", ale "obálka". Proč nejsi moderátorkou? :-)
Eicherik: Souboj knižních obálek, bylo to v Blozích každý týden :-) Vybíralo se vždy z devíti obálek. Já a elfos jsme to měli na starost :-)
paulhunter: Pamatuji si na to, bylo to fajn. :-) Vzpomínám si, že to bylo tématicky rozdělené. :-)
Text příspěvku byl upraven 16.09.20 v 21:02
paulhunter: Škoda, že blog skončil. Velká škoda, že se všechny blogy s informacemi smazaly.
Úplně jsem na to zapomněla - taky jsem hlasovala o obálkách, bavilo mě to.
Kouř a zrcadla a Černé lekníny jsou doma. Ještě jsem si k tomu rovnou půjčila NikdyKde. Nevím ale ještě čím začnu. :D
keri.H: Černé lekníny jsou asi to nejlepší co jsem letos četl. NikdyKde mám doma. Kouř a zrcadla si taky určitě přečtu. :-)
Eicherik: Nakonec jsem se pustila do Černých leknínů. :)
Vtipné bylo, že jsem přišla po roce do knihovny, šla jsem automaticky do oddělení a zjistila jsem, že mají přehozené oddělení beletrie s oddělením naučné literatury. :D Předtím vše měli podle abecedy, akorát sci-fi a fantasy oddělené. Teď už mají rozdělené podle žánrů.
Text příspěvku byl upraven 17.09.20 v 19:31
Začala jsem si zase jednu detektivní sérii - Ann Granger Bláto a mršiny, vypadá to fajn. Jak já všechny ty série dočtu, to nevím.
Čtu si zprávy z ARD - a pobavilo mě, že Němci plánují roušky na tanečním parketu. Už vidím hlavně tu romantiku při ploužácích - hihi
Dudu: Já si teda ani nejsem jistá, jak je to u nás. Ale co vím, tak jsem také někde četla, že na svatbách musí být roušky, ale nevím, kdy jo a kdy ne.
Hlavně mě dost baví, jak něco řeknou a za pět minut zase řeknou něco jiného. Viz s rouškami včera, kdy nejprve, že to bude platit jen ve školách v Praze a pak najednou to platí pro všechny školy.
A teď, že se zavřou vysoké a střední školy v Praze a za "pět 5 minut" se opravili, že jen vysoké školy, ale střední jsou v záloze. A to ještě někdy řekli, že zavření škol už znovu nehrozí.
Tak já nevím no, ale tohle fakt připomíná Kocourkov.
Text příspěvku byl upraven 18.09.20 v 13:04
Na svatbách (pokud vím) nemusí.
---
Ale počkejte, až to dojde do stavu, kdy při jistém typu "lidského sbližování" budou nadšeni ti, kteří při tom plynové masky nosí už teď... ;-)
Marika: Bláto a mršiny. Ráno jsem koukal, že je u nás mají, tak jsem si pro ně teď odpoledne zašel. :-)
Eicheriku tak dobrou chuť! Já už teď jdu zalehnout a dočíst to. Mám tip na pachatele, jsem zvědavá, jestli to tak bude.
Keri. H, můžu tě ubezpečit, že v okolních státech tomu není jinak. Jen tam lidé tolik neprudí proti vládě, jako je ve zvyku tady u nás, páč pak vypadáme v Evropě jako největší troubové , přestože jsme na začátku byli disciplinovaní a ostatní si z nás brali příklad v nošení roušek.
Vložit příspěvek