Filosofování pod starým mohutným dubem
alekis: vtip (pravda?) o chlapech a ženách mě pobavil.
Eicherik: To je pěkné, že knihovna tvou důvěru nezklamala.
Jest-li máme více číst, tak únorový plán mám splněn na 110 %. Tento měsíc mi čtení hezky vycházelo.
keri.H: Tak to je mi líto, v Praze bylo dnes nádherně. Navíc mi přišel balík s knihama, to mi vždycky zvedne náladu. Ale dal jsem ho na 3 dny do karantény, otevřu ho až o víkendu :)
Tenhle citát Miroslava Horníčka mě hodně pobavil: „Bůh miluje ateisty, protože ho neobtěžují svými problémy." :-)
braunerova: Co budeš číst první z došlého balíku? Na kterou knihu se nejvíc těšíš?
Ad čtení. To splňuji. Letos mám od začátku roku přečteno více, než jiné roky touhle dobou. :)
Pro dobrou náladu je ideální procházka v přírodě. Výhodou malé vesnice je to, že skoro nikoho nepotkáte, maximálně tak jen dalšího člověka, co jde se psem. :)
R.E.M. Já už jsem zapomněl co v tom balíku je :) Objednávám si většinou knihy z první republiky a rakouského mocnářství, často za směšné ceny okolo 50,-Kč. Co mě nebaví pak odnesu do knihobudky. Seznam mám v mailu, ale kdybych se podíval, tak to nebude zítra překvapení.
keri.H: Já vím o jedné vesničce, které se přezdívá Údolí smrti. Ještě nedávno tam byla otevřená hospoda, akorát se muselo chodit zadním vchodem :)
braunerova: U nás je hospoda zavřena už pár let, takže ani tím zadním vchodem už se tam nedalo jít. :)
Krámek tu nebyl, snad jen kdysi pojízdné krámky, akorát za mě už ne. My chodili pro mléko k jedné paní a pro vajíčka k jiné. To už je tak 16 let a ráda na to vzpomínám.
Ale na procházky je to tu ideální, okolí je tu krásné. :)
Alekis - výbornej vtip, ale to vaření už mě fakt neba a žehlení už dávno neřešim
Text příspěvku byl upraven 26.02.21 v 08:58
keri.H: Vždycky se říkalo, že když se zavírají hospody, je to vážné. U nás se za posledních 10 - 15 let zavřelo několik restaurací, některé se pak nakrátko otevřely, ale pak se velmi brzo zas zavřely.
...je to vážné. :(
braunerova: :-))
Překvapení mají svůj nezaměnitelný půvab. To chápu.
Eicherik: ateisté "neobtěžují"... :-D
Text příspěvku byl upraven 26.02.21 v 11:23
Jeden vtip z ruské televize - docela mě pobavil. Dědeček s babkou jsou v posteli. Děda se snaží, snaží a pořád nic. Děda se naštve a povídá babce - za to může Putin. Babka na to - co s tímhle má proboha společného Putin? A děda - no, za Brežněva se to nestávalo...
Nojo, zlatej Brežněv. Pamatuju se, že když měl pohřeb, zakázali v hospodách točit dvanáctku. Dokud byl živej, nic takovýho se nestalo! ;-p
Nevím, jestli pamatujete, ale když umřel Brežněv, Černěnko a Andropov, tak v ČT zrušili právě vysílaný večerníček a vysílali pokaždé Rákosníčka. Moji tehdy malí synové Rákosníčkovi říkali pohřební večerníček.
Třebe zrovna dávali Méďu Béďu a to by se nehodilo vysílat v době smutku americkej večerníček. ;)
Mě pobavila "izolačka"/příspěvek, který dostane pozitivní za to, že bude trávit čas doma/
Dále jsem četl v jisté diskusi: "já si ho teda koupím/respirátor/, aby se blatník nepos..."
Text příspěvku byl upraven 27.02.21 v 09:01
já si pamatuju, že, když Brežněv umřel, byla jsem na základce a museli jsme držet minutu nebo tři minuty ticha ve škole
Raksa, to jsem se zasmál. Rákosníček byl můj oblíbený večerníček, takže až se jednou vydám do věčných lovišť, doufám, že si na mě také vzpomenou.
Vložit příspěvek