Filosofování pod starým mohutným dubem
Bere se po nějakou dobu vcelku pravidelně hrávaný paintball jako adrenalinový zážitek?
Přespala jsem na hřbitově, chodila po místech, kde by se z hodně dobrých důvodů chodit nemělo, a zhruba polovinu svého života jsem jezdila stopem - ale adrenalinově jsem vnímala jen to prostřední, plus teda tři porody :o)
Tak jestli se bere porod jako adrenalinový sport, tak to mám 4x za sebou, ale jinak adrenalinový zážitek nevyhledávám, pro mě samotnou je to třeba už jen cesta letadlem, to mi úplně stačí.
Cíleně jsem se adrenalinovými zážitky rozhodně neopájela nikdy, nelákalo mě to.
Jako mladší jsem skočila bungee jumping, tandemový seskok padákem, letěla jsem ve větroni (to byl fakt parádní zážitek). Ještě jako studentka jsem taky jezdila stopem, ale jako adrenalin jsem to tehdy nevnímala. Ale pritom pro mě byl adrenalin, když jsem třeba jela motokáry nebo bobovou dráhu, takovou tu letní v plechovém korytu :-) Ale to je všechno už dávno. Teď už je pro mě adrenalin, že jsem dnes ráno musela překonat náledí na cestě k autu :-)
PanPredseda - Co by ne? Když nevíš, odkud to přiletí a jakou to bude mít barvu, určitě hladina adrenalinu stoupne.
denib: :)
:-)
Čo bolo, to bolo... Terazky si zazpívám s Waldou: to všechno vodnéés čas...
Takže, jasně že nějaké adrenaliny byly a házím je všechny přes palubu, i dobré, i pochmurné, i špatné.
Očekávám další nové, zajímavé zážitky, setkání, poznávání... a když to okoření špetka adrenalinu, to nebude na škodu :-).
Živote, co mi ještě chystáš? Doufám, že se pobavím!
:-)
Jak zvládáte audioknihy?
Zrovna nedávno mi kolegyně v práci říkala, že poslouchala Dračí jezdce. Já sama se upřímně snažila s něčím pro děti - jediné, co mi utkvělo v paměti je, že se tam nějaká postava jmenovala "Papouš bez toho eku".
Mluvené slovo mě beznadějně uspává.
Vložit příspěvek