Filosofování pod starým mohutným dubem
Já se všem testům zatím s úspěchem vyhýbám. Byl jsem jen jednou - a to bylo na jaře 2020 na testech v Pirně. Musel jsem sedět v autě bez spolujezdce. Výhodou bylo, že se mi nešťourali ve frňáku.
PanPredseda: bratři na nás myslí ;)
https://m.youtube.com/watch?v=kMkOdLNiW68
Text příspěvku byl upraven 07.04.21 v 20:35
Eicherik: Já ano, naštěstí to bylo dost rychlé. :)
PanPredseda: Jo vyznání, tak tu otázku jsem přeskočila. :)
@Eicherik:
Přišel jsem k tomu jako slepý k houslím. Nepřipojil jsem se distančně na počítač v práci. Musel jsem tedy nakopnout koště a letět do práce. Tam mě nepustili, jedině s testem, tak mě rovnou na vrátnici negativně testli. Podruhé negativní jsem byl, když jsem zjistil, že počítač je OK. A potřetí jsem znegativněl, když mi správci jen tak mezi řečí řekli, že jen vypadla síť. To už jsem byl značně naturální...
Začíná nám v Česku přituhovat. Od neděle začíná nový Hřebejkův seriál. Původně jsem se chtěl dívat, ale jen do té doby, než jsem si přečetl tohle:
Hřebejk: ČT je poslední svobodné médium, Hamáček idiot a Lipovská nemocný přiblblík!
(Expres.cz)
Takže koukat se nebudu a tvorbu tohoto pána bojkotuji. Pokud najdu ve své sbírce nějaké DVD, které tento pán režíroval, tak letí do popelnice. :-)
Zas tak dobrej režisér to není. ;-)
Další dobrá zpráva. Knihovna v Praze rozšiřuje pilotní provoz samoobslužného vracení. :-)
Eicherik: Docela jsem si zvykla objednávat knihy e-mailem a u okénka je převzít za pár minut a jít.
Minule jsem si půjčila jen 2 knihy - to by se mi při skutečné návštěvě knihovny nikdy nestalo. :)
Text příspěvku byl upraven 08.04.21 v 21:49
Tak jsem tady nedávno řešil, že si budu muset u některých knih nechat prodloužit výpůjční lhůtu a dnes je situace naprosto odlišná. Mám doma dvě knihy z knihovny a na dalších šest kousků marně čekám. :-)
Eicherik: skóre na vyzvednutí na příští pátek:
14 komiksů, 1 beletrie, 1 povídková sbírka.
Takhle se na to musí, aby člověk stíhal ;)
A co nějaké knihy, které mají na knihovně bez nutnosti karantény? Naklikat tam něco naslepo? Bylo by to dobrodružství :)
Text příspěvku byl upraven 09.04.21 v 16:36
Lenka.Vílka: Žádné dobrodružství, žádné naslepo ..... pevně stanovený plán. :-D
Eicherik: a držet se ho. Možná proto je fajn, že jsou knihovny zavřený. Ještě tohle, a potom tohle...sakra, jak to dám do batohu?! :D
Ale online katalog je taky potvora :(
Lenka.Vílka: Ale když se podívám na Tvé Chystám se číst, tak jsi na tom lépe, než já. :-)
Eicherik: protože tam nemám všechno. Mám ještě seznam "až bude v knihovně". A tam jsou úplně jiné knihy :(
Eicherik: teď nedávno jsem z obou seznamů vyhodila poměrně dost materiálu, ale zase tam nějak něco přibylo. Ale to dáme! ;)
Eicherik+Lenka.....ale to nedáte!
Vyzkoušeno více jak 60-ti letým čtením a potulováním se po knihovnách
:-) :-) :-)
Vložit příspěvek