Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicherik .....jsou 3 stupně, jak to dopadne na zem, je z toho hned mňaga a žďorp ....
na kameře je vidět jenom mokré náměstí
zkus tady https://www.webcamlive.cz/web-kamera-mesto-prerov-760-138
jde to kliknutím zvětšit
Text příspěvku byl upraven 06.04.21 v 18:30
Nevím jak vás, ale mě tohle počasí žádná legrace teda. Už se těším na pátek, kdy opět přijde jaro.
Dnes, když jsem viděl ušiska našich ministrů(školství a zdravotnictví), tak jsem si vzpomněl na posvícení v Ouměřicích. https://youtu.be/ilvdGRR8bXw
Dudu: Jo také jsem si říkala, že se těším na pátek, jak přijde jaro. Ale teda ta předpověď, že je to jen do pondělí, jak píše Raksa.A, to nezní moc nadějně. Ale uvidíme. Ono stejně ještě do té doby počasí párkrát změní. :)
Správný počasí, jak se na tenhle měsíc sluší. Jenom je blbý, kdo to odnese nejvíc. Budoucí úroda :( :/
No, já bych se zase tak moc nesmál, pokud se opravdu jedná o agenta "Kůže" :|
Text příspěvku byl upraven 07.04.21 v 14:19
Já tohle psí aprílový počasí miluju, člověk neví, do čeho zrovna ven vyrazí a za oknem je to taky prima *****
Mě by to taky bavilo, kdyby se mi nekotili králíci. Ty mrazy jsou jak na objednávku :-/
Já když vidím tu markantně ubývající zásobu dřeva, tak se nám chuť odstěhovat někam do jižních destinací. Přes 20 metrů tuhle topnou sezónu prošlo komínem...
Já měl dneska štěstí. Na covid test jsem šel v té největší vánici. :-D Málem jsem dopadl jako Hanč s Vrbatou. :-D
Text příspěvku byl upraven 07.04.21 v 18:47
@Eicherik:
Šel jste dozajista záměrně, já test včera absolvoval sice zdarma ale naprostým omylem.
:|
ijcro: Omylem, jak se vám to přihodilo? Já byl v rámci zaměstnání. Naštěstí máme testovací středisko v areálu pracoviště. :-)
Encyklopedie, buď rád, že bydlíš na jihu. Máme v baráku krbovky s výměníkem a kombinovaný bojler.
Eicherik, koukal jsem na film Spojenec -mimochodem dobrý film - a tam padla hláška, která se ti bude líbit: "raději skončím jako starej rasista než mladá mrtvola."
Vložit příspěvek