Filosofování pod starým mohutným dubem
..je to "vedoucí dělníků, pomahačů"
-parták, předák..........
Text příspěvku byl upraven 21.06.21 v 17:50
...třeba tohle je velmi zajímavá stránka ....mnohokrát jsem ji využil v křížovkách
https://is.muni.cz/el/1441/podzim2011/De2BK_UDSD/DaS_-_Snuska_remesel.htm
puštědlník ..... tohle jsem kdysi dávno hledal .....tak jsem narazil na Snůška řemesel....
Kvíz - Hlášky z českých komedií
14z 15....a to jsem prodrbal tu nejlehčí otázku /Marečku, podej mi péro/...jsem nepozorný blb...........
https://1url.cz/iK25o
Kopíruju sem svůj dotaz z vlákna Otázky. Jenom pro jistotu. Bylo založeno s dobrým úmyslem, ale nikdy nevíš, jak rychle se okénko zavře...
Co se stane, když se setkám se svým budoucím já?
Jistě, známé pravidlo "nezasahuj". Někde dokonce bylo, že už jenom to, že potom sám na sebe promluvíš, nadělá dost velkou paseku. Když víš, že něco nechceš udělat, ale musíš to udělat, protože to víš od svého budoucího já, protože jinak by ses nestal přesně tím svým budoucím já, aby ses mohl vrátit do minulosti a změnit "přítomnost", protože stále ve smyčce musíte své minulé já dostrkat k tomu, aby to udělalo, ale nevědělo, že to je zapříčeněno oním budoucím já. Jenže v tomhle popřípadě to vaše přítomné já to ví od vašeho budoucího já, protože jste si to spolu řekli a musí to udělat.
Tady jsem ještě v pohodě. Ale co to pravidlo, že sám o sobě nemáš vědět? To fakt nic nezmění? A ještě jedna věc. Jak je to s tím, že bys ses v žádném případě neměl dotknout sám sebe?
Jasně, známé případy, kdy je postava svůj vlastní děda. Nebo dokonce táta. Ale tohle je vážně zamotané. Zde z nebudu říkat, kdo je současného já otec, třeba to ještě někdoneviděl ;)
eicherik....co chceš hledat v minulosti? Ta je přece dávno /už i to před vteřinou/ v pr...yč....
Takže jak? Rozbiju vesmír, když se dotknu sama sebe? (V mojí hlavě věta zněla líp.) Nebo se prostě nic nestane? Já nevím, já prostě nevím.
encyklopedie: To byl jen takovej povzdech, když vidím všude okolo ten úpadek. Rozvádět to ale nechci.
Lenka.Vílka: Myslím, že by se nic stát nemělo. :-)
Eicherik: to mám já v pohodě. Už jedu několik životů trhlou hysterku a cvičení dělá mistra ;)
Text příspěvku byl upraven 22.06.21 v 19:41
Proč by zdrhali do minulosti? Protože v minulosti bylo fajn. Nebe modřejší, tráva zelenější, deset deka salámu, to bylo nějakýho salámu. A hlavně prezervativy se tolik neohýbaly. Ne jak ty šmejdy dnes!
keri.H: Koukám, že jsi knize O zahradě dala pět hvězdiček. Já si ji dokonce koupil. :-)
Vložit příspěvek