Filosofování pod starým mohutným dubem
Encyklopedie: tohle se spíš týpek, co si umí udělat srandu i z toho, co se mu líbilo. Tak proč ne z toho, co nelíbilo. Já jsem pro každou srandu ;)
Hmm, indiáni běhají i v rezervaci zvané youtube ;)
(Zdá se to jenom mě, nebo jsou všichni poslední dobou zbytečně negativní a myslí jenom na to nejhorší?!)
Text příspěvku byl upraven 06.07.21 v 19:42
Hmmm, žádný negatívo...já se naopak pobavil, přečetl jsem komentář na webu a plně souhlasím....
Nečetl bych /protože takové komenty nečtu, ale tohle je špica už tím nadpisem....
Spolu a stejně proti. Ještě je čas to rozpustit. ODS, TOP 09 a převlékači kabátů KDU-ČSL.
Lenka.Vílka: Tady "pod dubem" je oáza optimismu. :-)
Optimismus mi kazí pouze fakt, že musím ráno do práce. :-D
Text příspěvku byl upraven 06.07.21 v 20:09
Eicherik: optimismus mi dnes restartoval fakt, že jsem před chvílí přišla z práce a zítra nemusím ;)
Text příspěvku byl upraven 06.07.21 v 20:16
Když je to volno pořád, člověk si ho tolik neužije, protože si ho neváží :D
Honí vás také někdy čtenářská "mlsná"? :-D
Přesto, že mám v Chystám se číst 273 titulů, tak se "motám" okolo Ludvíka Součka a koukám po něčem podobném, zajímavém..... :-)
Lenko, já si ho po 51 rokách zápřahu vážím ..... a kdoví kolik ho ještě bude....
Eicherik...mlsná honí...třeba u novinky ze série Sestřenky
https://www.databazeknih.cz/knihy/sestrenky-ztracena-441523
...ale musí do fronty
Chystám se číst /moje/ je největší blbost co jsem si tady založil...já tam jenom přidávám, přidávám a přidávám....a nikdo za mne nechce knihy odepisovat, přečtené, vyhozené, přesunuté atd............
Eicherik: Čtenářská mlsná mě někdy honí. I když mám dost vlastních ještě nepřečtených knih, občas si ne a ne vybrat ...
encyklopedie: Anotace zajímavá, ale mám špatnou zkušenost s typem autorova humoru. :-)
denib: S tou galerií to tedy moc nevychytali, ale poradila sis s tím dobře. :)
My dnes jeli na Zámek, chtěli jsme se projít venku,protože to byl velký areál a jít i na prohlídku. Nikde na internetu nebylo psaný nic, pak jsme tam přijeli, tam napsáno maximum 25 lidí a vstupenka se dala koupit až 10 minut před prohlídkou, která byla vždy v celou. Když jsme viděli, kolik tam přichází lidí, vzdali jsme to a jen se prošli po zahradách.
Ad optimismus, teď si krásně užívám, že nemusím do práce, vařit a můžu si jen užívat chvíli volna. :)
A mlsná na knihy mě občas chytne.
Eicheriku - tak jsem si taky půjčila z knihovny toho Pavla Čecha - Červenáčka a Tajemství ostrova... Docela jsi mě nalákal.
Marika: V tom Tajemství ostrova je mnohem silnější a emotivnější příběh. Ještě mám objednané Velké dobrodružství Pepíka Střechy. Jsem zvědavej, jak to ohodnotíš. :-)
Tohle mi tedy opravdu vůbec nevadí a oku lahodí :)
https://m.youtube.com/watch?v=An0uGAy8oLk
Přinesl jsem si domů Mravence, nikoli mravence. I když teda Lenku zrovna nezaujali. ;-)
Píseň Hudebního uskupení Nazdar, jejíž vznik inspirovala románová kronika Šikmý kostel z pera spisovatelky Karin Lednické. :-)
Nazdar! Jan Varga ft. DeeSaxx - Ztracené město (Official video)
https://www.youtube.com/watch?v=4vv8UwQl2vE
Vložit příspěvek