Filosofování pod starým mohutným dubem
U nás je poprašek, ale pořád sněží. Včera bylo teplo. Jsou to dost velké rozdíly teploty.
Text příspěvku byl upraven 25.12.21 v 09:07
Jo? A proč? Mám slečnu odsoudit, protože se mi nelíbí její vkus, protože se neshoduje s tím mojím? Odsuzovat začnu, až tam bude "vzorec schválnosti". Teď ho tam nevidím. Krom toho, že se to někoho dotkne. Ale to není důvod k odsuzování...
Encyklopedie: Co se do toho pletu? Vážně čtu tuhle větu? Tohle je vlákno, kde se může stát, že když někdo něco napíše, někdo na to zareaguje, a napíše na to svůj názor. Tady nejsou diktátorská pravidla. Pleteš si vlákna...tak na mě nezkoušej ty svoje praktiky alespoň tady. Na posledním normálním místě databáze. Děkuji.
Edit: a takhle to dopadne, když chlap neunese, že má někdo jiný názor, než je ten jeho. Začne mazat svoje příspěvky. Ale ne, kecám. Spíš je to z toho důvodu, že je pod jeho úroveň se mnou zahazovat slova. Ale ať je to jakkoliv, svoje příspěvky mazat nebudu. Odvodit si, co je ve smazaných příspěvcích, není těžké ;)
Text příspěvku byl upraven 25.12.21 v 10:10
Poslední bitva vzplála,
dejme se na pochod!
Zpívá nám Karel Hála,
že je tu Boží hod!
Tak dejte pokoj alespoň o Vánocích, vy rozdurděnci!
Terror: hezká básnička. To se vztahuje k nějakému skrytému tajemství Vánoc? To neznám. Dík.
Hana.H: na celého uživatele. A nejlepší na tom je, že poté, co jsem se uživatelky zastala, tak jsem dostala samolepku, že kazím Vánoce. Hmm, no není to krásné? (Srdíčko)
Obloha kabát si rozepla
a vločky začaly vířit
vojáci sedli si do tepla
přestali na sebe mířit
nastal čas dětí a nadějí
utichly spory a hádky
Z nebe se na Zemi snášejí
vánoční svátky
Veselý Boží hod všem! Jdu se vrátit k nádobí, myčka má u nás o Vánocích volno. Pak ještě jedna návštěva a jdu psát a číst si! Pravidla zdvořilosti jsou to pravé pod vánoční stromek se svařákem a vlněnýma ponožkama… Ať se vám daří v mládí i stáří!
Dneska se nás u rodičů sešlo 6 sourozenců a 6 dětí (jedno 3 měsíce), takže bylo veselo. :)
Já dostala poukaz do knihkupectví, takže si pak vyberu knihu podle svého. :)
Vložit příspěvek