Filosofování pod starým mohutným dubem
Lenka: Omlouvám se. Odmontovávám vševidoucí oko, nasazuji svářecí kuklu a beru do ruky slepeckou hůl...
Terror: Neříkej, že umíš číst pohádky z makovýho rohlíku? ;-)
Text příspěvku byl upraven 28.12.21 v 19:23
Terror sundavá kuklu: To byl Braille. Slyšel jsem, jak někdo vyťukává vzkaz, tak jsem se poslepu zeptal kdo.
denib: Za rok mě máš chyceného. Mně to naskákalo díky věcem, co jsem doplňoval z dřívějška. Teď bude útlum. Bez očí, bez uší... :)
Terror: Můžeš se ještě naučit Braillovo písmo :-) Ovšem kolik v něm najdeš knih, to opravdu nevím...
A co ta z Červenýho trpaslíka? Pro kočky...
Text příspěvku byl upraven 28.12.21 v 19:38
Lenka: Myslíš kočičí knihu? Copak jsem Kocour? Já byl vždycky Rimmer... tak mě napadá, implantovat si knihu pomocí čipu! Jo, jdu to vymyslet.
Terror: četl ji i Lister ;) nerozuměl, ale četl. To má podle mě každej druhej :D
Text příspěvku byl upraven 28.12.21 v 19:44
Tak už jsem to vymyslel. Mám na microSD kartě kompletního Dumase. Teď ještě kam to strčit... Uděláme takový slot na čele... co to je? Něco ze mě teče... to je.......................................................................................................................
Dříve v diskusi jsem zmínil, že k mým oblíbeným autorům díky letošnímu roku patří Jaroslav Beneš a Jana Plauchová, ale opomněl jsem zmínit Henryho Kuttnera, jehož dvě povídky jsem znal dříve, ale další ze sbírky Čarovný svět Henry Kuttnera mi učarovaly letos.
PanPredseda: Na Kuttnera se chystám, ale pořád mi nějak nezapadá do plánu četby. Jeho povídky jsou skvosty.
Mám za sebou poslední letošní návštěvu knihovny. Přinesl jsem si knihu Vykladačka smrti. Obálka tohoto románu vyloženě vybízí ke čtení. A netrpělivě vyhlížím Čtenářskou výzvu roku 2022. :-)
Eicherik: U nás je knihovna zavřená už od půlky minulého týdne. Půjčila jsem si knížky na letošní rok a rovnou i nějaké na příští výzvu :-)
denib: Ta série Jack Stapleton a Laura Montgomeryová nevypadá špatně. :-) Ale proč je tak dlouhá? :-D
Eicherik: Sakra a já si vůbec nevšimla, že čtu sérii. Ach jo. A to jsem jeden díl už kdysi strašně dávno četla - ten šestý. Prostě se tyhle dvě knížky nějak vyskytly u mě doma. No, uvidíme, jestli se pustím do celé série. Mám těch sérií až až :-(
Vložit příspěvek