Filosofování pod starým mohutným dubem
Naias: Když už Tě mám na drátě. Za čtyři týdny dojde na Měsíční kámen. :-) Pokud zítra zasáhne covid, tak i dřív. :-D
Eicherik: tím "Pokud zítra zasáhne covid" myslíš testování v práci? :D
Já si vždycky říkám: Prosím, když už, tak raději v pondělí. Ze čtvrtka bych nic neměla :D Ale je pravda, že mi tenhle týden bylo blbě jako už dlouho ne. Snad je už líp i tobě :)
Alekis: Ano, když lidi moc přemýšlí, tak občas vymyslí zvláštní teorie :D
Lenka: Přesně tak. :-) Taky bych raději pondělí, protože ve čtvrtek by se karanténa táhla přes víkend. V práci byl minulý týden šílený. Z nejbližšího okolí jsme zbyli v práci dva, takže nám museli stáhnout posilu z "odloučené jednotky". Ve čtvrtek jsem se dokonce těsně před testováním pořádně vysmrkal, protože mám podezření, že mi rýma výsledek testu zkresluje (něco jako bariéra) a zase nic. :-D Kolega šel domů a já tam zůstal úplně sám.
Mně už je výrazně lépe, tak snad i Tobě. :-)
Jestli mohu, byla bych opatrná s tím, co si přeji, znáte to... velmi hezký o tom vypráví Luigi Pirandello v povídce Deštník (Mezi dvěma stíny).
Text příspěvku byl upraven 06.02.22 v 09:54
Eicherik: mě se to táhlo přes týden, ale teď jsem dva dny měla ucpaný nos tak, že jsem mohla dejchat jenom pusou, takže spánek nula, takhle nikdo prostě neusne, takže jo, strčit si ve čtvrtek tu tyčku do nosu bylo...nebudu raději popisovat reakci těla na to, když jsem to tam za těhle okolností narvala, tohle je slušné vlákno, ale byl to zážitek a poměrně dlouho to vypadalo, že výsledek nebude. Naštěstí byl. To bych jinak byla dost naštvaná, když ta cesta byla tak náročná :/
Už je mi ale líp, tři dny volna byly znát, ale dneska zase úsměv (samozřejmě schovaný), ale jsem ráda, že nechodí davy. To by asi nebylo dobrý ani pro ně :D tak snad se to zase za ty dva dny nevrátí :(
Nás minulý týden odpadla polovina ze čtyř. Od února jsme zase jenom tři. No, jestli zase někdo odpadne, bude veselo...zrovna teď by nám ani nikoho od jinud nepůjčili (ó můj sladký valentýne), protože budou rádi, že u nich je to dobrý a nemusí tohle řešit...
Text příspěvku byl upraven 06.02.22 v 09:59
Siena: naštěstí si nemohu (sama za sebe) přát si volno ani na pár dnů, takže za mě humor obranou a vážně netoužim bejt pozitivní. Nejsem sice žádnej raketovej inzenýr, ale právě teď se obávám, že by to nikoho u mě v práci nezajímalo a šla bych do práce, kdybych byla bezpříznaková, protože nejsem potvora. Viz můj předchozí příspěvek. Ne všude mají za lidi náhradu. Příští týden bude dost u nás dost náročnej i pro zdravý lidi. Ale jelikož mám respirační problémy celý rok, tak by to u mě nešlo a doma bych byla. Myslím, že by mi to bylo vyčítano ještě dlouho...
Lenka.Vilka, já svou poznámkou nemyslela nic zlého, či adresného. Jen mi tak vytanulo, když jsem četla... tak ať už je líp a hodně sil, zvládat nápor slavících:) Snad to alespoň ti ocení, že nejsou moc protivní...
Text příspěvku byl upraven 06.02.22 v 11:53
Siena: jasný, jenom jsem chtěla dovysvětlit, kdyby někdo četl :)
Děkuji, snad už bude jenom líp. A bez prašků. Asi si za chvíli otevřu lékárnu :D
Lenka.Vilka, z té zmiňované povídky mi stále běhá mráz po zádech, co nějaký horor...
Ale, už máme za sebou "o den více", jaro se blíží...:)
Siena: tu jsem nečetla, tak nevím, nečetla jsem od autora vlastně nic. Ale pokud stále mrazí, díky za tip, takové já ráda, byť ne nutně horor, mě udělá radost občas i jiný žánr :)
Lenka.Vilka, já autora objevila díky jedné zdejší uživatelky, a jsem jí za to zprostředkované setkání vděčná a stále budu...
PanPredseda: Pálení knih se děje již i na akademické půdě.
https://1url.cz/FKa7P
Dokud nelítají střechy je to dobrý. Jen to mrholení už by mohlo ustat... ale prý ještě dva dny smůla.
siena - to jsem si takhle jednou přála si odpočinout a havarovala jsem na skútru a odpočívala jsem šest týdnů :(
Vložit příspěvek