Filosofování pod starým mohutným dubem
Lenka.Vílka: Včera jsme si dělali legraci a dneska mám covid. Zatím mám jen výsledek antigenu a teď čekám na výsledek PCR. :-) Důležité je, že si můžu jít číst. :-D
Tak příjemné čtení, stonání bez větších komplikací a brzké uzdravení (pokud se tedy ukáže, že skutečně nemocný jste).
Eicherik: Tak hlavně jestli se cítíš dobře. Jestli ne, přeji brzké uzdravení... A v každém případě příjemné čtení :-)
Marika - ty neznáš radu - dej si pozor, co si přeješ, mohlo by se ti to vyplnit.
PanPredseda: Děkuji. Tak zdravej nejsem, ale otázka je jestli to je covid a nebo třeba chřipka. :-)
denib: Děkuji. Cítím se celkem dobře. Není to stopro, ale ani žádné velké obtíže. :-)
Lenka: Vždycky je lepší covid nemít. Jestli Ti není dobře, tak Ti přeji, ať se to brzy zlepší. :-)
Zjistil jsem, že kniha Prznitelé hrobů má předmluvu. :-) Ale je dost nechutná a zatím ani moc zábavná. :-(
Marika: Vidím, že se ti líbila První dámská detektivní kancelář. Mám doma celou sérii... Žádné drasťárny :-)
Eicherik: Když kniha zklame, je to blbý.
Mě zpočátku zaujal Spasitel, pak to sklouzlo k nudě, že už jsem myslela, že to snad odložím, ale teď se to zase rozjelo, jenže ještě mám plno stránek před sebou, tak nevím, co očekávat.
denib: Jo klidné detektky jsou super. :)
Marika: Tak asi tu Detektivní kancelář taky zkusím.
Text příspěvku byl upraven 07.02.22 v 14:00
alekis - to jsi mě pobavila, prej Vichřice, teď už ne, to byl služební skútr, teď už jen svým autíčkem na cesťáky :-)
Eicheriku - tak i na tebe došlo, tak přeji brzké uzdravení a hodně přečtených stránek
denib - jojo docela líbila, slupla jsem jí jako audio v autě při cestách v terénu za pacienty
Text příspěvku byl upraven 07.02.22 v 14:04
keri.H: Já od ní zase tolik nečekal. Děj celkem dobře ubíhá, takže ji určitě dočtu. :-)
Marika: Děkuji. :-)
Kvíz: Umíte slovensky? Schválně, jestli dáte test na plný počet!
https://1url.cz/MK9Zn
9/10 Mohlo to být 10/10, ale dostal mě pěkně záludnej chyták. :-D
Správných odpovědí: 10/10
Slovensky umíte, jako by to byla vaše rodná řeč. Parádní výsledek!
No nie som dobrá?
To přísloví jsem vzala podle češtiny, takže mi to nějak nedošlo. A pak ještě jedno slovo jsem nevěděla, takže 8/10.
Naias: Kdybyste se od ní oprostila... tak se stanete druhým Robertem Pochem. :-D
Vložit příspěvek