Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicheriku - teď máš čas, tak můžeš koukat ... a číst samozřejmě, hezký odpočinek přeju :-)
Protože Ester Ledecká zvládá na špičkové úrovní vícero disciplín, nechá se přejmenovat na Polyester Ledeckou. (Já vím, je to starý vtip...)
Terror: Zajímalo mě, jestli bratři Grossbartové (Prznitelé hrobů) mají nějakou skutečnou historickou, nebo legendární předlohu, ale vypadá to, že ne. :-)
Text příspěvku byl upraven 08.02.22 v 11:25
Ne, že by láska nebyla hezká věc, ale nezapomeňte na Mezinárodní den darování knih. Protože tomuhle se říká totální láska. Takže někomu dejte i knihu. Tomu, koho máte rádi. Tomu, kdo to potřebuje. Tomu, kdo třeba jenom půjde kolem knihobudky. Nebo to oslavte třeba s četbou knihy, kterou jste dostli a oslavte tak její účel.
:)
test - 90%. Z čehož plyne potvrzení toho, že umím dělat testy, i když o většině otázek vím houby.
Eicherik: Mně karanténa končí zítra. Průběh asi takový, že jsem nepřečetl nic. :) Pálily mne oči a v hlavě byl puštěný mixér s včelami. Takže doufám, že tobě to půjde lépe! A prznitelé jsou pověst, kterou zužitkovali třeba i ve hře Zaklínač 3 - Divoký hon.
Terror: Tak v takovém stavu číst opravdu nejde, doufám, že Ti je už lépe. Hry jdou bohužel mimo mě, nebo naštěstí, protože hraní her je megažrout času. Jde o to, jestli je ta hra inspirovaná knihou a nebo jsou bratři Grossbartové něco jako Till Enšpígl. :-)
Terror: Takže spíš to první. Autoři hry se nejspíše inspirovali knihou. Pomohl by nám sečtělý, rodilý Němec. :-)
Vložit příspěvek