Hádejte autory:)
Lyon Sprague de Camp? začíná to vypadat , že jsem spíš takovej ten slnaživej typ...
není to ani Clarke, ale je to de Camp a ML může zadat a já můžu jít číst .....
Tak trošku z jiného soudku.
Hledáme autora populárně naučné literatury, několik jeho knížek s krásnými ilustracemi znám osobně, a také vědce působícího na UK- myslím že stále ještě, ředitele jednoho významného úseku university, s krásným, přiléhavým jménem.
A Bamba to ma , to jsem netušila ze pan Větvička je znám i na slovensku
ani ja nie.Ale je fakt, že kvôli tomu pánovi som bola ochotná nehať ešte chvíľu naštartované auto a dopočúvať ho.
Básnik a vynikajúci muzikant.Postupne upresním.- už napríklad presunom pod správnu rubriku.
buď jsem zapomněl slovensky nebo mluvíš cizí řečí. co chceš kam přesouvat?
pôvodne som otázku dala do Kniha od veřejně známé osobnosti (ne spisovatele) a keďže nemažem, zadala som to dúfam do správneho chlievika na druhý pokus.
Německý současný autor, který je slušný vizionář (rozhodně si vybírá témata, která zanedlouho hýbou světem a vesmírem), je svou podstatou výborný "rešeršér" a k tomu má dobré fabulační cítění. I když napsal jen málo knih (fikce, s jedinou faktografickou výjimkou), každá je po všech stránkách ohromující.
soukroma, náhoda, že jsem se zrovna přihlásila a poznala svého oblíbence:)
Jdu přemýšlet, takže teď to bude delší...:-)
Autor je český historik a spisovatel, píšící převážně o historii Francie. Je čestným členem FINS. Kromě svých historických prací vyhledává a překládá texty, které ho zajímají:)
Ano, můj oblíbený autor a čestný člen The International Napoleonic Society, Jiří Kovařík...
Hledá se spisovatel a novinář, humorista, před válkou armádní důstojník. Nenapsal toho moc, ale jedna z jeho knih se stala klenotem české literatury.
Vložit příspěvek