Hádejte autory:)
A nebo ještě spíš Jirotka, ten byl podle životopisu před válkou důstojník.
Výborná autorka , nesmírně populárních románů pro ženy, autorka oduševnělých a skrz na skrz reálných knih, propracovaných a uvěřitelných postav. člověk je pyšný na lidstvo, když vidí film podle její knihy. taktu hledáme.
Text příspěvku byl upraven 23.04.16 v 14:10
Nemáš snad na mysli Noru Roberts? Nebo Joy Fieldingovou?
Text příspěvku byl upraven 23.04.16 v 14:44
Tak ještě další pokusy od boku (prohlížím si tady oddíl knihy pro ženy): Candace Bushnell, Sandra Brown...?
Tak raději skočíme do jiné kategorie autorů:
autor/ka má na kontě dosud dvě série napínavých románů (s velmi originálními sympatickými hrdiny), ve stylu a námětech nezapře svůj galský původ (i když se příběhy mnohdy aspoň částečně odehrávají v dalších zemích) a příjemně se opírá o své historické vzdělání. U těchto knih se člověk rozhodně pobaví, i když napětím sotva dýchá.
jinak ta kniha je důkaz o tom, že západní civilizace končí, stejně jak řím :-¨(
to [MarkétaLore]: nedokážu posoudit, nečetla jsem ani neviděla...
Ale aby se nezamluvilo mé nové zadání, tak ještě jednou:
Autor/ka má na kontě dosud dvě série napínavých románů (s velmi originálními sympatickými hrdiny), ve stylu a námětech nezapře svůj galský původ (i když se příběhy mnohdy aspoň částečně odehrávají v dalších zemích) a příjemně se opírá o své historické vzdělání. U těchto knih se člověk rozhodně pobaví, i když napětím sotva dýchá.
Tentokrát jsem drobet podváděla a prošla si tvůj seznam oblíbených autorů. Ale mám ji v plánu, zatím jsem viděla kdysi nějaký film, či seriál...?!?
A co dál? Budeme hledat opět dámu, baronku, tentokrát na protějším břehu kanálu La Manche. Je autorkou detektivních příběhů, stvořila sympatickou postavu vrchního inspektora W., psychologických detektivních příběhů a románů, které psala pod jedním ze svých pseudonymů, kde se zabývá temnými stránkami lidské duše...
Vložit příspěvek