Hádejte autory:)
Ještě bych poprosila o "zpětnou vazbu".:D mám ještě při nějakym případnym příště dávat fotku nebo radši jenom informace?;)
lensiie: chápu, asi to úplně lehký nebylo... Ale když nezkusim, nevim.;)
Já doporučuji dávat spíše informace, ale to s tou fotkou byl tak skvělý a originální nápad, že bych to nechávala jako nápovědu. Myslím však, že žádná "pravidla" by se neměly stanovovat; pokud si začneme klást meze, už to nebude hravá hra, kde mohou i kibicové vykřikovat, ale spíše pevnými pravidly svázaný tenis, při kterém je nutné co nejvíce mlčet. Ať se vyjádří i další - nejlépe rovnou tou formou, jakou zadají další hádanky :-)
Tak Dudu slyšel jsi Koku. Zadej nám prosím dalšího autora formou, kterou preferuješ ty.
Polák jako řepa.
Autor známé fantasy.
Pracoval v zahraničním obchodu.
Distancoval se od serialu, natočeného podle jeho knihy.
Hledaný autor
- má rád moravské pjesničky a vínečko,
- své milostné avantýry bohatě využil jako námět svých knih,
- je autorem jediného snáře, který mám v knihovně i přesto, že na výklad snů nevěřím.
Ano, je to tak! A ten jediný můj snář je jeho skvělá a pro poznání našich dějin velmi důležitá kniha Český snář. Doporučuji k přečtení.
Lensiiee, nahoď někoho.
- miluji její mimozemskou scifi
- kromě jedné novely bylo vše , co u nás vyšlo, zfilmováno
- má tři syny a po jednom z nich pojmenovala postavu ve své čtyřdílné sérii
Text příspěvku byl upraven 13.09.13 v 23:38
Hledáná autorka:
- Původem ze Švédska
- Proslavila se především knihami pro děti
- Mnoho knih je inspirováno jejím vlastním dětstvím
- mimozemská scifi je Hostitel
- u nás vyšla Twillight sága ( zfilmováno), Hostitel ( zfilmováno) a novela Krátký druhý život.....
- to jméno syna a vlkodlaka je Seth
Tentokrát hádejte autora z ČR. Píše historické romány. Má rád jachting. Nápovědy k jeho dílům pes, brnění a spiderman
Vložit příspěvek