Hodnocení komentářů
Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.
TO:
Siena, Naias nebo azizi - tak proč ty komentáře vůbec píšete, když za ně nechcete palce!?!? Tak si to pište někam doma do deníčku a nezveřejňujte to a nemusíte se pak rozčilovat, na nesmyslné diskuzi o palcích, že vám někdo dal palec a chce palec od vás!
A jsem zvědavej, kdy mi to jistý admini vymaže.
PS - Mám to doma v deníčku a vložím to znova a opakovaně!!!!!!!
Upravená Nápověda - Pravidla diskuze a komentářů
https://www.databazeknih.cz/pravidla-diskuze
Vážení uživatelé,
uvědomujeme si, že Databáze knih stojí a padá právě na vaší aktivitě, ke které neodmyslitelně patří i psaní příspěvků. A ačkoliv se v diskuzích občas objevují poznámky o „demonstraci síly“, naším cílem je do příspěvků zasahovat naprosto minimálně. Žádný z nás si na tom nepotrpí, ale někdy je potřeba z nich odstranit vulgarismy, urážky, nebo dokonce celé příspěvky, které překročí pravidla slušné diskuze.
Je tu během chvilky smazáno asi devět příspěvků - je to "Naprosto minimálně?"
DarylDixon:
Strašně by mě zajímalo, co jste tam vůbec napsal - bylo to velmi rychle smazáno.
Text příspěvku byl upraven 03.11.24 v 18:52
Když vám to napíšu, tak mi to zase smaže:
Hele, jako jste k smíchu.
Jak můžete tvrdit, že se palce dávají jen - brácha - bráchovi?
To podstatně ničí DK a bylo by dobré jí úplně zrušit!!!
Vždyť já podle palců vybírám knihy! A funguje to.
A jak může nějaký Pobíječmuch popisovat nějakou údajnou uživatelku, která údajně dostala výzvu k dávání palců? Za prvé je to nesmysl a za druhé, to mu to jako napsala ona osobně? Blbost, co? Všichni víme, jak to tady s Pobíječemmuch chodí!!! Navíc jsem zase v jiné diskuzi četl od Pobíječemuch, že soukromé zprávy se tu nemají ventilovat a takové zprávy on maže!!!! Tak proč najednou on můlže psát o soukromé zprávě, která, dle mého mu ani nepřišla? Celý ten výmysl o "nějaké uživatelce" je fake!!!!
Pravidla máme jasně daná, přesto se může kvůli lidskému faktoru stát, že jeden moderátor posoudí příspěvek jako přijatelný, zatímco druhý se jej rozhodne odstranit. Bohužel není v našich silách každému zvlášť vysvětlovat a posílat důvody každého jednotlivého zásahu, proto prosíme o pochopení.
Pokud zachováte slušnost a vyjádříte svůj názor kultivovaně, nemusíte se obávat, že by váš příspěvek byl odstraněn. Čím méně příspěvků budeme muset mazat, tím raději budeme.
Já už jsem za palce a názor na černé listině. Jsem archivován :-) Ale to nic nemění na tom, že celá tato diskuze o palcích je stavěná jen na názorech a ne na podložených argumentech. Rád bych viděl zprávu té údajné uživatelky, které přišlo to varovné oznámení o "nedáš palec". Když už tedy dostal Pobíječmuch svolení tu soukromou zprávu zveřejnit, ať zveřejní i tu uživatelku - ať se k tomu holka vyjádří.
Text příspěvku byl upraven 03.11.24 v 19:10
Vložit příspěvek