Hodnocení komentářů
Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.
Moc pěkná diskuze. Když sem přijdete po 10 dnech, uvidíte dvacet prázdných příspěvků s textem "příspěvek porušil pravidla diskuze". A můžete si jen říct, hm, to byla asi hodně ostrá diskuze, škoda, že tady z ní skoro nic nezbylo. Očekávám už jen nápis "diskuzní vlákno bylo smazáno pro celkovou zmatečnost".
:D :D
Počítače pro to měly kdysi i chybovou hlášku: Too many errors in this source.
@Nermal
designtime chybová hláška (Too many errors in this source) pořád existuje (třeba v Basicu, Lispu, a dokonce stále i v Assembleru). Často je ovšem zaměňována s automatickým Access violation (address/module/folder), protože je to ještě obecnější runtime chyba a vůbec neříká, co přesně narušilo přístup :D
DarylDixon (včera v 18:14): Čítali ste vôbec moje tri príspevky v tejto diskusii? :) Pýtate sa, prečo komentáre vôbec píšeme, keď za ne nechceme palce. Skopírujem sem časť môjho príspevku, ktorú ste asi nečítali: "A teda my dve (a ostatní, ktorí to majú podobne) máme aspoň istotu, že "lajky", ktoré dostaneme, sú čisto za to, že náš komentár niekoho veľmi zaujal, stotožňuje sa s ním, pomohol mu pri výbere a pod. :) A o to viac potešia. Tiež by ma nebavilo si palce "vymieňať", nemala by som z nich už potom takú radosť." Máte z toho stále pocit, že za lajky nie som rada? Som, a veľmi! :)
Píšete tiež, že ak svoje komentáre nebudeme zverejňovať, nebudeme sa potom musieť rozčuľovať, že sa vymieňajú palce za palce. Prečítajte si prosím môj prvý príspevok (26.10.2024 v 10:52). Nikde sa tam ani inde nezmieňujem o tom, že ma niečo rozčuľuje. Bol to len môj postreh pre zaujímavosť. Príspevok zakončujem vetou: "Teraz to vôbec nemyslím v zlom, len ma to zaujalo ako postreh :) Že veľa užívateľov si vlastne vymieňajú palce recipročne." A v tretej mojej reakcii doslova píšem, že mi to vôbec nevadí, len by ma zaujímalo, čo tých ľudí na tom baví.
Text příspěvku byl upraven 05.11.24 v 07:30
Myslím, že tahle diskuze o lajcích je úplně jalová.
Někdo je dává odpovědně, jiný recipročně, další různě a jsou tací, co honí body nebo z toho mají jen srandu.
Nechal bych to koňovi... má větší hlavu :D :D
Když už jsem byla oslovená, tak si dovolím odpovědět. Já nepsala nic o tom, že nechci palce. Bavily jsme se tu o tom, že pro některé jsou nejspíš natolik důležité, proč, kdoví, že si je tu někteří "vyměňují". Upřímně mi to je jedno, nevolám po úpravách pravidel, po žádném zvláštním sortování. Jen se čas od času, stejně jako další zdejší evergreeny, někteří zmíníme. Knihy ke čtení si dokáži vybrat sama:)
Text příspěvku byl upraven 05.11.24 v 17:17
Vložit příspěvek