Hra - zeměpisné a místopisné údaje v literatuře
Africká země, kam zamířil za dalším úkolem, na vlastní pěst, nám všem dobře známý, tehdy ovšem už čerstvý pětačtyřicátník.
Tak to mě nenapadlo :-) My ale hledáme aktuální místo působnosti (v roce 1969) věrného služebníka královny, který má i mimořádné povolení. Je to případ, který už nenapsal jeho duchovní otec. A ta země je fiktivní, i když její jméno zní trochu jako skutečné rodiště Mercuryho.
No tak to je pan Protřepat, nemíchat. Zatím nevím, kam že to jel...hledám.
Je to on, Bond, James Bond, jel na vlastní pěst, a to do fiktivního západoafrického státečku Zxy. Takže kniha a místo a je to ;-)
jeden upír a jeden vlkodlak - to bude nějaké chudičké město (milovníci žánru prominou - nedalo mi to ;-)))
Kdyby tu byl woodward určitě by trval na doplnění knihy... I když my zasvěcení víme, ostatní to vědět nemusí ;)
A za mne hnidopišně - kniha zase nebude? Nebo je to celá ta dlouhatánská série - jak že se to jmenuje?
Zasvěcení???
Text příspěvku byl upraven 09.02.19 v 20:08
Jmenuje se to jinak. "zasvěcení" jsme my, co tu sérii čteme... Ale to určitě doplní Hun ;)
Jé, pardon! Myslím, že upír, vlkodlak i golem jsou v Pátem elefantovi, ne? Samozřejmě Pratchett...
Vložit příspěvek