Hra - zeměpisné a místopisné údaje v literatuře
Ne, nevymyslím. Protože do mých hádanek se tady pořád plete nějaká otrava, a já odmítám sousedit (byť i jen v hádance) s toxickými osobami a jejich výplody, hádanku zadávat nebudu. Raději ten získaný čas věnuji vzpomínce na člověka, který toto hádankářské vlákno zakládal: jeho cílem bylo dát průchod zábavě, znalostem, vědomostem a vtipu, ne věčné buzeraci a zákulisným pomluvám.
Ať si tedy tady zadává nějaký dobrovolník (už jednoho vidím, jak se na to třese, až se mi rozkmital monitor :=)
Přesně jsem nepochopila, o čem je řeč a kvůli čemu se děvčata pohádala, ale nepřijde mi, že je tady nějaký toxický prvek. Co takhle hádat pro zlepšení nálady a nechat to být?
Hledáme město, ve kterém má patra kluků před sebou léto, na které nikdy nezapomenou. Pokud ho vůbec přežijí...
Hledáme planetu, kde hrozí mnoho nebezpečí. Nejem od místní fauny, ale též od místních obyvatel.
Hledáme planetu fikčního vesmíru, kde hrozí mnoho nebezpečí. Nejem od místní fauny, ale též od místních obyvatel. Jsou to divocí lidé, přesto spojení se svými předky, kořeny, zemí, a přestože život na planetě není vůbec snadný, neměnili by...
Jak by řekl jeden padouch z jiného světa, který se světem, z kterého hledáme onu planetu hodně inspiroval: Nemám rád písek.
(napadla mne planeta Arrakis z románu Duna od F.Herberta, ale tamější obyvatele jsem vnímala jinak, tedy jsem tu ze sebe nechtěla dělat troubu. No nic, uzrál čas vrátit dobrou službu. Tak jak je to s tím pískem, Lenko?)
Text příspěvku byl upraven 09.03.23 v 15:40
Teď bychom si mohli zajít do lahůdkářství, např. pro mortadellu. Vlastní ho rodina lichváře, šmelináře. Ve kterém městě?
A já bych vás pozvala zpět do českých luhů a hájů, kde jeden svědomitý pracovník stráží Magdu a k tomu píše jeden dopis za druhým.
Vložit příspěvek