Knižní šifra - pomůže někdo?
Ruský chrám - oslovení slušného muže jinak než pán a ve kterém nejznámějším ruském městě se vyskytuje tento chrám?? ;) Tam se ten slušný muž nachází :)))
Text příspěvku byl upraven 02.11.18 v 13:19
Kolik mate knih vy, kterym se objevil tajny bonus? Mam 21 knih a tajny bonus se mi neukazal
pestas: Tajný bonus se zobrazuje všem, zaktualizujte si stránku nebo odhlašte/přihlašte :-)
Čekala jsem po loňských zkušenostech, že se budu s tajným bonusem víc trápit, ale trvalo to uhodnout asi půl minuty :)
Kaspiy to jsem udelala jak aktualizace stranky tak i prihlaseni a odhlaseni a nemam ho:( a vim, ze loni byl vazany vzdy poctem rozlustenych knih,a le mam jich 21 takze myslim, ze by se mi ukazat mel
Tak nemám, ani židli, ani to pod domečkem, ani člověka peroucího se se zvířetem. Jde to se mnou od desíti k pěti. :(
Text příspěvku byl upraven 02.11.18 v 15:53
Nechci napovědět až moc, je to stará velice známa kniha. To zvíře není kůň.
Blackbird00: Židle je od autora známé fantasy série pro děti a důležitá je na ní ta nenápadná hvězdička.
Zkusila jsem snad všechno co je pod zemí a pořád jsem na nic nepřišla... Uhodl to už někdo? :)
H-elen: Nenapověděla jste moc, ale tak akorát, že mě to napadlo hned. Díky moc :)
Lea: Tak jsem s pomocí vyhledávače na knížku přišla. Známá fantasy to je, ale nečetla jsem ji, tak jsem přímo název té knihy neznala. :) Taky děkuju
Klttsune - co může vést pod zemí ? Zatím to není vidět...
Jsou to dvě slova
Text příspěvku byl upraven 02.11.18 v 16:37
Vložit příspěvek