Knižní šifra - pomůže někdo?
Taky nejspíš záleží na tom, jestli jste Martinusu potvrdili souhlas se zasíláním mailů (GDPR). Já jsem to evidentně zasklila a maily mi chodit přestaly. :)
Modrina
To asi nejspíš; přihlašuju se mailem a nechodí mi nic. A jestli vyhraju a ani se to nedozvím... :-D
Alfondra: Mě email došel, do promooznamení, ale myslím, že až třeba v neděli nebo v pondělí. Jsem přihlášená přes e-mail. FB nemám, nemohu sloužit. Upozornění se objevilo v pátek nad šifrou. Nevím, jestli člověk musí mít nějakou část vypuštěnou, nebo se objeví všem. V pátek jsem měla jen 10 knih, protože jsem zrovna začala.
Bonus 2 je zde! Již vyřešen - nic těžkého.
Text příspěvku byl upraven 07.11.18 v 13:47
Druhý bonus je opravdu super :) Stačí pozorně číst krok za krokem a odpověď určitě najdete :)
Bonus 2: Důležité upozornění! Zapnutý AdBlock ti může zkomplikovat luštění. Doporučujeme ho pro stránku Martinus.cz stopnout.
Hm, takže nic.
Byla to fuška, protože jsem nepoznala toho správného pomocníka. Pak už je jasná i kniha, kde je hádanka, i odpověď.
Bonus je roztomilý :o)
RHorse - taky jsem zkoušela všechny pasti a pastičky:o)))
Poradil byste mi prosím někdo s bonusem? Už si tady nad tím strašně dlouho lámu hlavu :)
Text příspěvku byl upraven 07.11.18 v 16:21
Doporučuji napsat si jména autorů jednotlivých pomocníčků na papír. Pak vás určitě trkne, který z nich je "pátý".
Trknutí mě dnes, co se týče bonusu, nějak nepomáhá. Prosím, nechtěl byste mě někdo kopnout?
Stále ještě vůbec nechápu, jak poznat ze stránek, na které odkazuje tajný bonus, název básně, jež hledáme. Seděla jsem nad nimi asi hodinu, jejich nabídku znám už zpaměti, ale nic jsem nenašla. Nakonec jsem se naštvala, do vyhledávače Martinusu napsala název básně, která je podle mne nejslavnější česká, plus slovo znamenající ,,čtení ušima'' a bylo to. Hádanka je opravdu velmi jednoduchá, když jsem ji vyluštila i já. :D :D
Kajnnyy- Já jsem taky nechápala.. Před minutkou mi to došlo, nekoukat na ty knižní nabídky ale na ty postavičky nahoře :D.
Hlavně mám pocit že když jsem to prvně rozklikla tak tam ten obrázek vůbec nebyl.. Nebo jsem možná slepá :D.
Já jsem asi pitomá, ale zatím jsem nepoznala tu poslední postavičku úplně vpravo :)
Olij - Já taky ne... :( Už možná hodinu nad tím přemýšlím a nejsem schopná nic vymyslet.
Vložit příspěvek