Knižní šifra - pomůže někdo?
U prasat je důležitý počet a velikost ( to prase není tak velké jak, podle mně, vypadá)
Mě už z dnešního výřezu zbývá rozluštit jen toho chlapíka na hřebech - ani pátrání na stránkách martinusu se zatím neosvědčilo, ale to možná proto, že hledám pomocí špatných výrazů. Nenasměroval by mě někdo správným směrem?
Stačí toho chlapíka správně nazvat a zadat do vyhledávače. Nejen sedává na hřebech, ale taky chodí po žhavém uhlí, nechá se věšet za kůži a pod. Tahle "profese" se nějak nazývá.
Chlapík na hřebech je přece chlapík na hřebech:o))) Původem z Indie, ale tento konkrétní má jisé spojení se Švédskem (prostřednictvím kusu nábytku, ve kterém sedí).
Díky za nápovědu k růžovým potvorám, už jsem si říkala, jak to, že letos zatím nic od jednoho z nejslavnějších autorů vůbec!
RennyWest - člověku co sedá na hřebících se nějak říká, stačí dát toto slovo do vyhledávače Martinus a použít ten nejdelší název co se objeví :o)
Pestas - tři jsou málo.
Tak, všech pět dnešních titulů na svých místech, konečně může člověk odejít do práce.
Text příspěvku byl upraven 08.11.18 v 07:48
pestas
Jsou to prostě drobnější prasata a je jich povícero.
Text příspěvku byl upraven 08.11.18 v 07:48
Díky všem za pomoc - vyřešeno. Ukázalo se, že moje chyba na začátku byla, že jsem na martinusu hledala jogína.
Dnes hotovo - ale nedá mi pokoj to prkénko s černobílými obrázky, co trčí na včerejším výřezu vpravo nahoře. Nemáte tip?
lehrerin - zdrobnělina prasete v množném čísle a skloňujte ve vyhledávači Martinus. Je jich určitý počet.
Ani jsem nedoufala, že dneska uhodnu tolik knih, ale když Angerine napsala,že jich je pět, tak jsem jich nakonec pět našla.
Já tu dnešní pátou zaboha nemůžu najít/uhodnout (polehčující okolností může býti, že jsem při hledání objevila jednu, která ještě není odkrytá). Pravděpodobně se bude týkat pravého horního rohu vedle modrého zvířete, ale už vážně nevím - nemáte někdo nějakou chytrou nápovědu? :)
Vložit příspěvek