Knižní šifra - pomůže někdo?
mol378: díky moc! z odhalené části obrázku jsem se mylně domnívala, že zobrazuje nástroj k úklidu
mol378 - Už jsem zkoušela všechno možné, ale asi uvažuju špatným směrem. :-(
mol378 - moc děkuju, konečně jsem se chytla. Ale bez nápovědy by mě to tedy vůbec nenapadlo.
Napovídat a luštit nápovědy je taky zábavná součást šifry :-), uhodnout na první dobrou vždy by byla nuda...
Text příspěvku byl upraven 08.11.18 v 09:58
A já potřebuji víc postrčit ke smetáku, co není smeták. Co to je tedy všeobecně vím, ale co s tím dál?
mol378 no nejsou, ale už jsem zkoušela tolik názvů a barev a všeho... :-) no asi mám ještě nějaké mezery ve stylingu...
Tento styling panuje od středověku - někdo jako myší ocásek, jiný jako stehno... uvážete mašli a jste jak komsomolka.
Text příspěvku byl upraven 08.11.18 v 10:30
mol378 děkuju, no blbá jsem :-) Každopádně jsem objevila mraky knih, co by se k obrázku hodily :-)
Text příspěvku byl upraven 08.11.18 v 10:34
marion - hora má úpatí, úbočí a vrchol, kombinujte s předchozí nápovědou a jste tam
mol378 - děkuji, kombinuji všemožně, ale taková kniha zatím neexistuje :D . Asi mám špatný úhel pohledu, asi jsem se zaměřila na něco, co v názvu není.
mol378 - já se teda picnu fakt ... to jsem nečekala, že je to takhle ...opisné :D . Děkuji.
Vložit příspěvek