Knižní šifra - pomůže někdo?
Dnes - 2 knihy mám, ale nápověda kopce, snopy, počet je v mém případě asi marná, už jsem vyzkoušela všemozné pády, synonyma a počty a FURT NIC ! :D
prosím o nápovědu na ten růžový koutek nahoře, přemýšlím už asi hodinu a stále mě nic nenapadá :(
reader.007
Já mám přečteného celého, proto si dovoluji říci, že na základce je zbytečné to číst, nebaví to a odradí to. Samozřejmě později se to už čte se zájmem. Je to prostě pro dospělé. Takže netvrdím, že seriál je totéž co kniha. Řeč byla o dětech a mladých.
marion111: Já se s tím taky mořila dlouho a ono je to vlastně jednoduché: zkoušejte skloňovat vysoké kopce na martinusu a určitě vám to nabídne i nějaký výsledek, který obsahuje číslo.
Obdivuji všechny, co dali F.L. Věka:o))) Jsem pyšná i na Temno! (Které je ovšem z dnešního pohledu úžasný thriller.)
K dnešní budově - tuto kihu jsem neznala, přestože je od mého oblíbeného autora z bouřlivých mladých let. V jakémsi vnuknutí jsem napsala přímo to, co vidím, vo slovenčině a taky to vzalo ;o)
Maya - to růžové je spojeno s vlastním jménem. Je to archetypální označení pro někoho, kdo stagnuje, kdo spí a nejde s ostatními. Nově se tématu ujal král hororu, který chrlí jeden bestseller za druhým a téměř každému se dostává i úspěšného filmového zpracování.
Teda ta budova mi dala.. jak se jednou clovek zasekne na Bukowskem, vzteka se, ze ten to neni.. a pak zjisti, ze do cestiny prelozili jeste jednu knihu s nazvem proklate podobnym.. :D
@zrzka83: Jo mám vyluštěno a nebylo to ani tak těžké. Stačili dvě písmena a trocha přemýšlení. (byl jsem líný přemýšlet na dalšími knihami :D )
Jinak jsem i po nápovědách ztracen s těmi kopci/snopy...
K ostatním nápovědám, které už tady jsou, doplním, že název knihy zobrazené jako kopce/snopy vyleze z vyhledávače na martinusu po zadání názvu knihy z jiné části obrázku, která už je odkrytá.
Text příspěvku byl upraven 13.11.18 v 19:56
zrzka83
K odpovědi by stačilo písmeno z nápovědy č. 4, ale daly se celkem snadno najít všechny.
Mimochodem, víte, že když do vyhledávače zadáte část slova a %, tak hledá všechna slova začínající na ten zadaný řetězěc? ;)
slov%
Text příspěvku byl upraven 13.11.18 v 20:03
Určitě vím, že mám správně knihy z nápověd. Ale nenacházím u nich nikde to písmeno, mohl by někdo poradit?
mol378
Mně se zobrazily, když jsem v anotaci knihy klikla na odkaz "Čti víc ↓"
K dnešním knihám - mám budovu a kopce, kde je ta třetí? =D
Je to to hnědé vpravo od budovy se žlutou značkou?
mol378
tak mi pošlete do soukromé zprávy názvy těch knih, jestli jsou fakt správně.
Nebo ještě můžete zkusit vypnout adblock.
Tak to jsem necekala. Ted jsem si precetla bonus. Jak jsem to docetla napadl me jeden autor, napsala ho a vida trefa. To teda koukam:)
Angerine: tak to jsem úplně mimo. =D
Vubec nevím, co by to mohlo být. Má s tím souvislost ta žlutá značka?
Vložit příspěvek