Knižní šifra - pomůže někdo?
Mol - že jo? To zas bude nějaký starověk, nebo co.. Tak se holt budeme muset nechat překvapit.
A nebylo by prosím ještě nakopnutí k "Sherlockovi"? Už jsem prošla všechny britské autory a žádného se slovenským příjmením jsem neobjevila, asi jsem úplně slepá.
Angerine - člověka by nenapadlo, že je Brit a jmenuje se tak typicky slovensky, že se hned sběhnou sliny na produkt z ovčího mléka
Já uhodla jen po vyluštění 4. nápovědy... :) To písmenko je tak specifické,že stačí :D
Bože!! Díííky, já se zas upla k haluškám, jak tu kdosi napovídal.. A přitom tu mám jednu jeho knížku nachystanou v hromádce na čtení! Neuvěřitelná tupost:o)))
Angerine - kdo by to do chlapa řek, že není z Těrchovej…
Text příspěvku byl upraven 14.11.18 v 09:24
Jedna kniha je : nie normál cesta tureckého kúzelníka ktorý sa nevie dostať von z niečoho v čom mávame šatstvo a to niečo je zo severského obchodného reťazca
jinak s albertem mi bylo jasne ze to neni zarovka:) ale nenasla jsem spravneho:) ted uz to mam diky
Angerine, ty "krabičky, cihličky"... jsou na kartě knížky žluto-modré proužky, nebo jsem odhalila ještě jinou knížku? ;-)
"cihličky" tvaru krychle jakožto základní prvek, ze kterého je sestaven objekt. UF ;-)
Angerine + mol378: Díky za nápovědu ke včerejší knize! Konečně!!!
A to jsem na ten objekt několikrát myslela. =D
VVVEEE Aha. Jak řeknete normálně občansky krychle? A je jich víc. Z nich něco sestaveno.
Text příspěvku byl upraven 14.11.18 v 11:08
Vložit příspěvek