Knižní šifra - pomůže někdo?
To co myslíte Leo a Kapyre mám, ale až teď jsem vlastně pochopila spojení domů a toho většího než moře s tou knihou :D děkuji :)
kapyr, Lea: moc děkuju za to moře a domy! :D dost sem si nad tím lámala hlavu
Text příspěvku byl upraven 31.10.17 v 15:50
Apanka: Já taky, a přitom se na to člověk přímo kouká :) Měla bych si autora oprášit.
Vojtos: jak tady už několikrát padlo, 13.7. - zdrobněle, hod si to třeba do gůglu a ono ti to vyjede, s kocourem to nemá nic společnýho :) - ten název.
Jeden hrdina beze jména + jedna hrdinka se jménem zdrobněle
Text příspěvku byl upraven 31.10.17 v 17:07
Prosím vás, co tam ten šašek u "ovečky" se zalepenou pusou? Napadly mě Klaunovy Názory, Batman... a pak už nic :(
Pavelina : jedná se o horor, hodně známej...... A jeho název není dlouhý :-)
Pavelina: takřka ikonický hrůzunahánějící klaun, který se letos dočkal i filmového zpracování
Tak to jde úplně mimo mě... horor a ještě film... Ale díky za nápovědu, ukážu ho doma, tam budou vědět ;)
No dobře, tak mi to nedalo a vygooglila jsem to. Ta předloha by nemusela být s ohledem na autora špatná, toho já ráda, aspoň z toho, co jsem četla... Ještě jsem se chtěla zeptat, kolik teď máte knížek - teda ti, kteří jedou jen z toho, co je zatím odkryté...
Ahoj, jsem úplně bezradná co se týče 2. sčítance do tajného bonusu. Knížku jsem našla bez problémů, ale nemůžu nikde na googlu dohledat její výšku. Prosím prosím nějakou hodnou dušičku, jestli by mi tento údaj neposlala do sz. :c
VIKa: děkuju, já blbá jsem si jenom vsugerovala, že výškou se myslí tloušťka, no:-DD
Jo, po nakopnutí slečny z facebookové skupiny jsem zjistila, že pes je zakopanej ve čtyřce, kde na tu knížku ne a ne přijít. :-D
Ta opice není vůbec opice :-) jiné zvíře, ale takhle je to blbe poznat, až se odkryje další část, tak to bude jasné hned.....
Vložit příspěvek