Knižní šifra - pomůže někdo?
VeronikaaH: dinosauři nejsou v názvu podstatní, autor je velmi známý Francouz, psal hodně pro mládež dobrodružné příběhy, jde o výpravu do neznáma, ani ne tak na ostrov jako do neprobádaného místa, výprava byla vědeckého rázu. Spisovatel psal o výpravách na souši, ve vzduchu, ale i pod vodou.
Slavný francouzsky spisovatel, napsal i knihu o ostrove. Když ho dáte tady do vyhledávače, tak ta hledaná kniha bude o hodně dřív než ta o ostrove
Kdyby někdo potřeboval poradit, či zkontrolovat Tajný bonus, tak stačí napsat zprávu :-) Už jsem to tahle zkontrolovala několika čtenářkám a popostrčila, aby si poopravily chybu :-)
hreiva: Kytky vedle médi je jedna sbírka balad. Jediná původní kniha autora, kterou kdy vydal. :-)
Tak z dneška jsem vytáhla 4 knihy :) Jenom si nejsem jistá, jestli ten keř posypaný něčím bílým, je taky kniha :D
keř posypaný něčím bílým není podle mě nic, tedy ale to zvíře na louce mi dalo zabrat, ale mám to:-)
tak ok, keř nebudu hledat
já se nejvíc sekla na těch lidech na kapačce :D
Tak jsem omylem trefila knihu z úplně jiné části obrázku, se kterou jsem si lámala hlavu předevčírem :)) Nějaká drobná nápověda k postelím a zajícovi, prosím?
u postelí je důležité, že to je nemoc a taky to, co ti lidé mají mezi sebou. Zajíc není zajíc a navíc k němu patří ta černá trubka napravo.
Díky za tuhle diskuzi, pomalu jsem začínala propadat beznaději, co všechno nevím... :-) a moc dík, obzvláště u Audrey Hepburnové jsem se chytala za hlavu, jak jsem na to nemohla přijít sama :-)
Ak by nahodou niekomu nerpišlo, kod na dorpavu zdarma : JTIWNF-6SPV7A-S4IU v martinuse :) mám tento týžden dva :D
anna6472: Díky, už jsem konečně pochopila, co to tam trčí! :)
Text příspěvku byl upraven 01.11.17 v 10:06
Noctua8 : to bude asi tím, že mě právě nebaví čekat, něco jako kalendář od 1. - 24. prosince, taky ho sním do druhého dne. Jasně, a když si tak luštím, napadlo mě, že u vyluštěného obrázku vykukuje další, co se ještě neotevřel, tipla jsem si co tam asi tak bude a ono to vyšlo. Pak jsem se poradila s dalšími lidmi, co to dělali podobně a ejhle. Obrázek šifry byl najednou celý vyluštěný.
Ten zajíc mi taky nedá - .... a to u toho ještě pracovat a soustředit se na práci - No kdo tohle vymyslel, jestli by se nemělo tohle období knižní šifry brát jako nemoc a dostat na to neschopenku? Jen pro zlehčení- dla jsem si vyguglovat tu postel se srdcem a našlo mi to asi milión nemocí srdce - to je tak, když už jeden neví kudy kam :-)
Vložit příspěvek