Knižní šifra - pomůže někdo?
Přiznám, že u aut taky celkem tápu - že mám hledat konkrétní značku vím, ale zatím se nedaří. Ach jo - raději to pustím z hlavy a vrátím se k tomu později. To pomáhá.
Krasavici jsem uhodla tak, že jsem na martinusu začala psát její národnost a našeptávač už mi poradil správný název. Všimněte si, že žena je obzvláště ozdobená.
RennyWest: je to stejné, jako u té ozdobené ženy. Stačí zjistit druh “aut” (nikoliv značku) a začít psát do Martinusu a v našeptávači se ukáže správná odpověď. =)
Já uvažuji nad tim koštetem, které předpokládám patří ke spicatemu klobouku...
To je úplně nechutné, kolik se za posledních deset let vyrojilo čarodějnické literatury.
No, abyste všichni nemuseli zkoušet - k HP koště nepatří (tedy žádný z osmi příběhů to není).
Dneska pohoda, vánek... ;-)
Tak už jen 10...
Text příspěvku byl upraven 16.11.18 v 07:45
Díky za nápovědu, krasavici mám. U koštěte jsem šla najisto, HP mě ani nenapadl, asi jsem už pamětník, i před HP se lítalo.
Mimochodem, kdo nečetl "Krasavici" a další knihy od autora/autorky, fakt můžu doporučit, pokud máte tento žanr rádi.
Se špicatym kloboukem a koštětem jsem šla najisto - a zatim blbě :). Nenapadl mě ale HP, ale TP.
Text příspěvku byl upraven 16.11.18 v 08:05
marion111: Jedna taková (postavička) měla v útlém věku za kamaráda havrana Abraxase ;-)
Slipouš - me chybí jestě 13, přemýšlím, co nemám, ale předpokldám, že vše je ještě v neodkrytých políčkách:)
Richisa: Není, píšu "jedna TAKOVÁ" ;-)
pestas: Jednu mám z neodkrytýho, dvě z malejch odkrytejch kousků (tuším že "krychličky" a "brusičky žiletek" ;-) )
Richisa - není. Teď už je dospělá.
Text příspěvku byl upraven 16.11.18 v 09:04
Tak auta už mám - zajímavé, že tenhle typ vozu mě napadl jako první, ale z nějakého důvodu jsem ho nezkoušela hledat :)
btw. Už mám vyluštěno 52 knih z 64. Tak trochu nevím jestli se mám radovat, jak mi to jde, nebo smutnit, že už nebudu mít, co luštit.
Tak dneska během dvou minut tři knihy a jedna, který bude odhalena až za necelé dva týdny, protože jsem kouknul na ten rozmazaný flek a hned mi bylo jasné, co tam bude. =D
Slipouš - tak krychličky mám také, brusičky žiletek asi nevidím nebo nevím, co tím myslíš, ale neva, ještě je spousta políček a mám 51 knih
Vložit příspěvek