Knižní šifra - pomůže někdo?
Přeji příjemné dopoledne, marně si lámu hlavu s korespondencí. Zkoušela jsem už nejrůznější žánry a stále nic... Můžete prosím poradit?
AllyMc: Knihu s téměř totožným názvem napsal jak slovenský autor, tak i jeden bývalý český významný politik.
Text příspěvku byl upraven 16.11.18 v 10:11
LuciTee: Díky, zkoušela jsem tuto knihu mezi prvními, ale nechtělo mi to vzít. Budu zkoušet :).
Prosím prosím ta krasavice, jsem v koncích, nějaká rada? Jinak já mám 47, všechny z odkrytých obrázků.
Dorry - krasavice má sváteční oděv, takový se nosí 1x za život ( no tak dobře, klidně i 2x, 3x za život ) , tento oděv je typicky pro zemi, kde teče posvátná řeka ( vím, že se tohle oblečení vyskytuje i u nás,ale běžný pro naše kraje není). Takže tento sváteční oděv ti napoví, odkud žena je a proč ho má na sobě. Jo - existuje i nesváteční verze oděvu .
Text příspěvku byl upraven 16.11.18 v 12:14
Riokai - tak teda díky! Teď sedím a vejrám na rozmazané fleky a zkouším v nich vidět nějakou tu literatůru:o)))
Třeba pod lebkou - nezdá se vám, že tam někdo jede na kánoi nebo tak něco?
Angerina - když to říkaš - ted tam taky vidím kanoi. Ale ruku do ohně bych za to nedala. :)
Angerine: Rádo se stalo =D Než kánoi to vypadá spíše na kajak, ale ve výsledku to bude určitě něco jiného. Já se zaměřil spíše na stavby. :-))
marion11 - děkuji, todle já všechno vím, ale nějak nemůžu nic najít :/ snad to brzy secvakne :)
Angerine: Já tam vidím jeden vedle druhýho ultrazvukový snímky z cca 6 týdne a 2D ultrazvuku. A kolem 19.11. je donut...
Nebo možná obří dudlík, když to zkoumám pozorněji.
Depá, Slipouš je už středověkou hrdou matkou dvou zlotřilých pubescentů ;-)
Mimochodem "donut" mám ;o) Ale není to nic veselého, knížka souvisí s velice závažnou ženskou problematikou.
Angerine: ježíšikriste, takže to není donut. Bojím se intenzivně, co se tam odkryje. Tohle mi nedělej :-D
Skvělá diskuze o neodkytých obrázcích, díky za pobavení :-) Můžu ještě pro nás tupější (konec pracovního týdne...) požádat o nakopnutí na auta? Nic mi to nepřipomíná...
Vložit příspěvek