Knižní šifra - pomůže někdo?
Uf, tak konečně.... vyzkoušela jsem už předtím různé značky, ale pořád malá auta :-) Odpadlice: fakt jsou to velká auta, hodně velká... a ty stačí zadt o vyhledávače martinus.
už mám;), tenhle typ jsem tam dávala a pořád jiné značky :DDDD díky
Text příspěvku byl upraven 16.11.18 v 14:34
A už tu máme další knižní bonus... Pracovní morálka dneska odpoledne je u mě fakt minimální :-D
Tak dnešní bonus vyluštěn, podle mě je jednoduchý.... jen u skládání písmenek dohromady jsem se na chvíli zasekla a ne a ne to cvaknout dohromady :-D
Jo, tak to mám stejný problém - písmenka mám, zkouším je různě permutovat, ale zatím bez úspěchu na něco smysluplného :-(
Myšlenka bonusu dobrá, ale když některé postavy/knihy rovnou pojmenují, jaksi ten pěkný nápad ztrácí na hodnotě.
Petka82 https://www.instagram.com/martinus_cz/ já myslím, že by to mělo jít i bez registrace nebo přihlášení :)
Jde to i bez přihlášení na instagram. Písmenka mám taky všechna, ale taky nemůžu přijít na to, jak je srovnat. Pomůže někdo?
Lehrerin: Na první pohled by člověk neřekl, že je to jméno, je to vlastně normální smysluplné slovo. A je opravdu nezaměnitelně spjato s jedním spisovatelem.
Bonus je fakt lehký, jen nesmíte jednu knihu najít dvakrát a mít tak jedno písmeno blbě jako já, to se fakt nehnete. :D
Tak jedno písmeno bonusu mi chybělo (autora jsem věděla, ale prostě jsem nenašla tu správnou knihu), ale nakonec jsem to stejně uhodla.
Nemám instagram, ale dostanu se na něj z prohlížeče, jen vidím pouze jednoho panáčka - toho s Hodorem. Poradíte prosím, jestli ty ostatní mají jiný vzhled nebo se mi to prostě jen nezobrazuje? Díky předem.
Tajný bonus sice za dnešek mám, ale mrzí mě, že nevím poslední knihu, nic mi to nepřipomínalo. Ráda bych věděla, která to byla, případně k ní nějakou nápovědu a už se snad dokopu sama. :)
Edit: Beru zpět, byla jsem děsně natvrdlá, mám ji. :D
Text příspěvku byl upraven 16.11.18 v 17:27
Co jste psaly u toho chlapa ve skříni? dala jsem originál název z Martinusu a nevzalo mi to
Vložit příspěvek