Knižní šifra - pomůže někdo?
Jája22: no jo, je to tak. Já už ji mám vyluštěnou z dřívějška 8-) to jsem teda trdlo. Vůbec nechápu. Děkuji mnohokrát za nakopnutí. A já si nad tím lámu hlavu skoro celý den :-D)
Jája22: takže už vím co mi chybí, nad rohatým týpkem v zrcadle je ještě chlap! :D je to tak? Nějaké vodítko prosím? :D
Ale ten patří k tomu ruskému ..... tak to už mám :D ach jo... co mi může chybět :D
Mně chybí ještě 2. Nechávám se masochisticky napínat. Snažím se hádat až po odkrytí. Abych pak nekoumala nad knížkou, kterou už tam mám.
Tak čekám, co se ještě odkryje. Ale určitě něco k tomu stolečku.
Vůbec nejsou vidět dvě knihy, vůdce prvních opouštečů lodí a lichokopytník. Z ostatních jsou vidět alespoň kousíčky.
Možná kolik má slov knížka, větší nakopnutí, fakt mi to nezapaluje a nejsem si jistá, že to na čem jsem se zasekla je dobrým směrem :-/
Prosím poslední kniha Hrad v Transilvánii - Bran , nevím co to je za knihu,vím že to má spojitost s hrabětem, který nejde vidět v zrcadle a nemiluje česnek. Ale za boha mi to tam nejde. Poraďte.
Myslíš ten hrad vpravo dole? Ten je v horách na východě a s upíry nemá nic společného. Spoj si ho s jedním francouzským spisovatelem.
Mně chybí poslední kniha, kousek jí kouká a někde jsem našla nápovědu "chlapec z Lega". Ale vůbec nevím, co s tím. Máte ji někdo?
Lehrerin: není z lega jako takového, jedna část lega je .... a ten malý člověk je z nich postavený :)
kajda.l: co je v něm vidět a ta lopatka to není :-) Stačí jen popsat dvěma slovy - říká se tak i Africe, jak tu už někdo psal.
Vložit příspěvek