Knižní šifra - pomůže někdo?
lucy123541:
samuraj: má jednoslovný název knihy,
nápověda: loď Erasmus, John Blackthorne
Jája22, lucy123541
Díky moc, mám vše.
Text příspěvku byl upraven 04.12.18 v 13:14
stůl a květináč k sobě nepatřej..květináč nestojí na stole, stůl se objeví zítra i s tím sedícím blonďákem -blondýnkou u něj....co píše na stroji...jestli dobře rozeznávám ty fleky....
Text příspěvku byl upraven 04.12.18 v 14:20
Díky za všechny rady. Pomohli a Samuraj je zdolán, ale popravdě, někde ho potkat, dám mu facku. Takhle mě potrápit... :)
escape95: Existovat, či neexistovat, to je, oč tu běží. Autorem je Angličan.
Ahoj všichni, díky vám jsem vyluštila skoro celou šifru, ale dost se peru s dvěma knihama.
1) Souboj za úplňku, muž se psem/vlkem
2) Zelený stoleček s papírem
Poradíte prosím? :-)
Koculman
1) ten savec má k sobě přídavné jméno. Je to dost známá detektivka od anglickeho autora.
Já poprosím o nápovědu k tomu chlapákovi ze včerejška. S tou holubicí. Vydala jsem se z Čech na světovou stranu směr Arktida. Ale nic :-)
Mě dost pomohla nápověd z dřívějška:
Báje, pověsti, bohové - globálně, a je to jedna ze světových stran. Kniha je dvouslovná.
Riokai: Ten stolek patří k lichokopytníkovi? Chybí mi jedna knížka a nemůžu přijít na to, která to je. :-) Lichokopytníka mám. :-) Ď.
Kaculman:
souboj: název je dvouslovný
autor je proslulý svou hlavní postavou, jež je neuvěřitelně arogantní, geniální a jejíž blízký přítel je doktor
Velká nápověda: 2. slovo je jistý domácí mazlíček
Souboj už mám :-D :-)
Chybí mi stále ten stolek předpokládám že k tomu co se tu dříve nazívalo: Líza , nepatří :D doufám že je to samostatná kniha :D
Plus mi chybí to co je ještě zakryto nad koněm a věží atd (ať není spoiler) nějaký týpek z krabic to asi bude :D
Zjistila jsem že mi chybí ten obrázek s tím pomerančem a malým klučinou. :O Prosím, prosím ... O:)
Nevíte někdo, jestli ty růže patří k tomu muži, co je mu vidět jenom ucho?
lucy123541: Není to pomeranč, ale letní ovoce. Takové přerostlé, kluk bude asi standardního vzrůstu. :-)
lucy123541: název je ze 4 slov
je to knížka pro děti
není to pomeranč, ale letní chlupaté ovoce
Vložit příspěvek