Knižní šifra - pomůže někdo?
Ty růže jsou samostatně. Vzpomeň na pohádky ;)
Muž je českoslovesnkýpolitik, jednoslovný název, dost se pojí i s D1
A v zrcadle je.....
Ahoj, můžu se zeptat na to nekonečno? A taky tu dámu v okně v dolním rohu :D
Anne-Mary
nekonečno nemusí být nekonečnem. Jedno slovo. obletělo to doslova celý knižní český svět
Máte to dobře, jen dáma není dámou
já bych potřebovala pomoci s tím 6.12 :D jak je tam ten bojovník nebo co by to mohlo být. Nevíte?
Kaculman: není to bojovník, ale pohlaví je dobře. A je postavený z krychlí (jiným slovem) - z čeho si staví děti?
potřeboval bych poradit s pár věcma
1.ty zelené cosi nad asterixem a obelixem
2.postavu mezi náklaďáky a čarodějnicí
3.poskládané cosi vedle labyrintu
děkuji
Kaculman: já mám za to, že mám knihu dobře. Ale knižní šifra si to nemyslí a nevím, jak ji mám přemluvit :-D
Já mám za to, že je to S....á m....e?
lucy123541: není to sloup..... uvažuji jak napověděť a neprozradit moc.
Jsou tam vidět schody nahoru čili je to?
Začla jsem řešit šifru nedávno a nevím si rady s
politikem
růžemi
tím městem se známou stavbou
poradil by mi prosím někdo, už mě nic nenapadá :D
o politikovy už tu bylo napsáno pár návodných nápověd:
československý politiky, osudná pro něj je D1.... Kniha je příjmení tohoto politika
Vzpomeň si na pohádku, množné číslo.
Staveb je tam víc nevím kterou myslíš
gossipavlina: Nevím, jakou knihu hledáš, ale žádná v šifře nemá ten tvar, co píšeš.
Ferka28:
1) kolik jich je? A jak už tu padlo, na jedné byl praotec
2) Ta paní má dneska nejdůležitější den svého života (aspoň to někteří tvrdí). A oblečení napoví, odkud je
3) Kniha je o ženě, která zažila "chirurgický zákrok" který některé kultury praktikují převážně na ženách. Barva toho "čehosi" odkazuje na materiál (a na oblast světa). A co to "cosi" připomíná (asi v jiných barvách)?
reader.007, zizvk: hledám toho fešáka ze včerejška. Toho s tou holubicí. Můj dotaz je už na předchozí stránce.
Text příspěvku byl upraven 04.12.18 v 22:56
gossipavlina: je to správně, ale zkontrolovala bych jestli už není mezi odhalenými a nechybí jiná. Nebo jsem zkopírovala přesný název v martinusu a vložila ho do šifry.
Vložit příspěvek