Knižní šifra - pomůže někdo?
VlKA Děkuji, tu knihu vůbec neznám. Podobně se trápím ještě s tím zvonem, ve kterém je město. asi americké město? :)
Jde z toho poznat, pokud by to bylo třeba z bronzu, tak by to město nebylo vidět. Takže je to z něčeho co je průhledné.
Aha! Materiál. Děkuji oboum :) Budu si to muset přečíst, abych věděla, proč je tam ten mrakodrap.
Když hřmí a blýská se, tak je...
Jde o třetí díl fantasy série, která se proslavila až před pár lety díky fenomenálnímu seriálovému zpracování.
Dneska jsem se do toho také pustila. Jako prvního jsem odhalila klauna. A pak to jelo. Egypt byl také jasný, medvídek super lehký žejo. Ale zapeklitá byla loďka s dvěma kumpány. Věděla jsem o koho jde, ale na ten název si ne a ne vzpomenout. No a policejní auto :-D To bylo taky dobrý. Nápověda nejprodávanější kniha světa - už jsem chtěla gůglit a pak mi to došlo :-D Krvavý sníh mě taky dost zmátl, tipovala jsem severskou detektivku, podle toho jsem objevila tu druhou - toho ptáka.
Podle této diskuze jsem odhalila nakonec snad všecko (co bylo zatím odkryto), kromě toho ÁČKA. Mám 37 knih, omylem jsem narazila i na úplně neznámou, při hledání názvu koláče s citróny. Těším se na zítra...
to áčko se v té knize nosilo jako znak cizoložství jestli takhle pomůžu :)
Tak na to písmeno jsem musela zabrousit na facebookovou skupinu - nápověda film s demi moore + gary oldman. To bych jinak vůbec nedala..
Tu loďku máte?
První slovo je - "mapa ... čeho?" "ukrytý zlatý ..."
první slovo NA stojaté vodě :-D
"fantasy série, která se proslavila až před pár lety"
OMG
"fenomenálnímu seriálovému zpracování."
OMFG...
Před seriálem tu sérii, milá Nevado, většinová populace neznala. Dnes už se do ní pouští i kovaní nečtenáři. ;-) A kdyby ten seriál byl blbej, určitě by si nezískal takovou popularitu.
(že vůbec reaguju na "komentář" o sedmi písmenech...)
Nevada: Inu, ne každý zaregistroval Martina předtím, než vyšel seriál. Tak už to bohužel bývá.
Falquar: Nj, protože HBO schválila natáčení podle neznámého autora neznámé knihy. Tak jo. (= Ne, že v ČR není/nebyla fantasy masově rozšířená, ještě neznamená, že Martinovy knihy byly neznámé.)
"A kdyby ten seriál byl blbej, určitě by si nezískal takovou popularitu."
Tak tohle je přímo geniální :))
mohl by mi prosím někdo poradit s tou ženskou nad tou buchtou? vůbec nechápu co by to mohlo být
Nevado, HBO schválila natáčení divácky vděčného materiálu. Však víš, násilí, sex, intriky... Většina seriálových fanoušků o knihách do té doby nikdy neslyšela, ale když uviděli krvavou upoutávku na seriál, hned si to šupajdili k televizorům. A pak z nadšení sáhli po knize.
Promiň, že takhle nestydatě urážím tvého oblíbeného autora. Dobrou noc.
ja se cely vikend tesila, jak si zalustim a zahadam a ona je tam pro me nova jen jedna kniha a jeste takhle jasna..chjo, tak zas zitra;)
Vložit příspěvek