Knižní šifra - pomůže někdo?
Dnes zobrazené malířské plátno s domem není samostatná kniha?
Text příspěvku byl upraven 07.11.17 v 07:55
To plátno prý patří k té kouli, ale jako lámala sem si nad tím hlavu a ono tohle.. :D pff
Apanka děkuji, to by mě absolutně nenapadlo :( - sice tam je ten samý obrázek, ale klidně bych věřila, že je to keř :)
Dnes je to asi opravdu černý humor, autoři se určitě baví, a já vítám každé zpestření :-)
Omlouvám se, ale asi stále nechápu ten dnešní dílek s Domem na obraze.
Jája22 díky :-) písmeno A už jsem také dohledala
Text příspěvku byl upraven 07.11.17 v 10:35
A tak nemůže všechno na obraze znamenat "něco"... :) Vezměte si, že knih je celkem 64, odkrytých políček je ani ne polovina a odkrytých knih je už něco přes polovinu.... Já myslím, že je to dobrej tah od autorů, trochu nás potrápit... :)))
Poradíte mi, prosím, s těmi dvoumi lidmi pod levým horním rohem? Pořád mi to uniká. :D
Text příspěvku byl upraven 07.11.17 v 11:28
Prosím,poraďte...ta rozevřená dlaň s tím -nevím čím,tam to číslo 014 a vlak....
Vím, že už to tu bylo několikrát, ale pořád nemohu přijít na řeku a věž u ní, mohl by mi někdo prosím napovědět?
je to anglický název proto, co protéká kolem té stavby + ta stavba je ze starověku - starověké město, hodně známé z Mezopotámie, mám ten dojem :D
můžete mi prosím někdo poradit s tím malířských stojanem a domkem na něm?
Tak děkuju,díky pročtení všech příspěvků,co tu byly přidány, jsem se dopracovala k číslu 41 odhalených knih. :) Hodně mi pomohly rozlousknout hlavně ten kompas a to písmeno A, nad tím jsem si lámala hlavu bez úspěchu...:(
Text příspěvku byl upraven 07.11.17 v 13:49
Vložit příspěvek