Knižní šifra - pomůže někdo?
Tak s dnešním obrázkem si nevím rady. Mrtvé prase? A co ta pětka za ním, ta je samostatně, nebo patří k němu?
Pětka patří k praseti, dejte dohromady kde se prasata zabíjí + číslo ;)
zdazilek děkuji za nápovědu :) Ještě jdu pročíst starší příspěvky ke knihám co mi chybí.
Ahoj, fakt mi nedochází ta vlaštovka v bublině. Fantasy mi nepomohlo. Mohli byste mě trknout trochu víc? Díky
koniklece1 bublina nie je podstatná, podstatné je nad čím tá lastovička lieta
Děkuji, psal jsem tam název knihy, celá série mě nenapadla. Ale polák... Pomohlo. Ještě jednou dík.
Dobrý den, nevím, jestli mi to už neuniklo, ale mohl by mi, prosím, někdo poradit s tím "Áčkem"? Děkuji!
Text příspěvku byl upraven 06.11.17 v 14:32
IJ22: Je to kniha o ženě, která musela nosit to písmenko na sobě, aby ostatní věděli, co je zač.
Nevíte někdo ten obraz a nebo ten kord ? Napadli mě tři mušketýři ale ti to nejsou, nebo to píšu špatně :-D Díky.
Pomůže mi prosím někdo s tím vánočním skřítkem? :D četla jsem všechny nápovědy, ale nevím
Apanka a VlKa moc děkuji! mám to :)
Text příspěvku byl upraven 06.11.17 v 20:04
Prosím, poradí někdo s tou tlustou knihou nebo s tou vlaštovkou v bublině??
Tlustá kniha je ta nejznámější bichle co existuje :) je v ní Nový a Starý zákon ;)
Vlaštovka v bubline je fantasy sága.. Jeden její díl má ve jménu tu vlaštovku a to na čem ta vlaštovka je
Potřebovala bych poradit s ovcí, takže pokud někdo ví, budu moc vděčná.
Ty dve buchty jsou nazev knihy (presny nazev toho jidla v mnoznym cisle od ceskeautorky) a zena skvetinami (jiny vyraz pro slovo zena + konktretni druh kvetin) ;)
Dúfam, že napoveda, lebo už to tu hodinu hľadám, ale zatial aj tak bez výsledku.
Vložit příspěvek