Knižní šifra - pomůže někdo?
Mezi turisty a dinosaury je taková šachta. Takže ty turisty čeká... Napsal to Francouz
Zůstaneme-li u filmů, tak dinosauři byli zfilmováni jako animovaný seriál, dabing Viktor Preiss
Tak tajný bonus 2 mě opravdu naštval. V životě by mě tohle nenapadlo, nerozumím, jakou to má spojitost, bez nápověd bych si neškrtla :D Tudíž děkuji všem zde přítomným :)
JAnD: díky moc za radu, tápala jsem po všech nápovědách,ale ta tvoje a google mi pak už hodně pomohli a přišla jsem na to ;) ale teda vůbec neznám :D
ahoj, prosim nevite, co je dnesni obrazek s necim, co vypada jako stroj casu? Dekuju :)
K dnešnímu odkrytému obrázku se moc nediskutuje, asi je vše všem jasné. Já jsem na tom tak napolovic (neřeším kousek osoby na pravém okraji, ta se ještě odkryje a nechám si jí "na pak"). Auto už je mi jasný, měl jsem to zasunuté hodně hluboko pod kůrou, ale nakonec se mi to vybalilo. Horší je to se svatým (přímo Ježíš?) na oblaku s mouchama. Tu knihu zřejmě neznám a stýčka Googla se ptám asi blbě... Nebyl by malilinkatý nakopáneček?
Pigface: to co vidíš, je správně, zkus toho svatého jinak spolu s tím co už víš a najde ti to ;)
Já moc nechápu to auto, je mi to hrozně povědomé, ale nevím jak ani proč.
u auta jsem asi natvrdlá,ale ta moucha je jasná,moucha je obsažena i v názvu
Pigface: Svatej nesvatej, na tom nezáleží, důležité je jeho pohlaví a nebo to taky můžeš pojmout tak, kdo těm mouchám šéfuje. ;)
hundka: dětská klasika (70. léta?), severní soused, v jedné knize autora je podstatný největší řádový cihlový hrad na světě :)
Romik: jsem to ale trulo..... No jasně že tu knížku znám!! Děkuji všem za pomoc, Romikovi zvlášť :)
Oblak není až tak důležitý jako ta zvířátka kolem se "šéfem". Já spíš tápu s tím obojživelným autem.
Já jsem do Googlu už hodila všechna možná hesla s Bohem a mouchou a nebyla to žádná z knih, co mi to našlo. :D Jsem bezradná i s tím autem, co vypadá jak vyrobené z lodi. :D
Pigface: No nemáš zač, beru to jako přátelskou výpomoc, ty jsi mi zase píchnul s tím automobilem. :)
Áááá, už to mám s těmi mouchami! :D Nakonec mi přeci jen pomohlo nakopnutí od Romik23. :D Dík.
K tomu automobilu: Série dobrodružných knih od autora našeho severního souseda. Zkuste zakomponovat slovo auto slangově. :)
Romik23: Díky, už to mám. Bohužel tohle jsme teda doma v knihovně neměli :)
Díky za rady, už mám i to auto. :) V životě jsem o tom teda neslyšela. :D
Pindulka: Já taky ne, se nechytám...zkoušela jsem káru ...fáro a nic :(
Vložit příspěvek