Knižní šifra - pomůže někdo?
první knížka je spojená s autorem - "Král", když si to přeložíte do cizího jazyka.. a pak už to tématicky najdete..zároveň navazuje název na postavu z druhé knížky..
Yossarian - nikde není podmínka, aby luštitele šifry museli mít kulturní rozhled
tulipa: to mně napadlo, že jde o toho krále, jeho knihy jdou ale úplně mimo mně. Ale zkouším, snad se dopátrám. Díky.
Ten tajný bonus je fakt ptákovina na druhou. :D Ve finále nemusíte znát ani názvy všech 3 knih, jde tady hlavně o filmové zpracování a k tomu vám bohatě postačí trailer k 1. knize.
Romik23: Naprosto s vámi souhlasím, jsem z toho strašně zklamaná. Taková kravina! Ještě než se vám rozjede samotný trailer, znáte odpověď :-(
Tajný bonus je fakt hrozná ptákovina - nikdy jsem ten výraz neslyšela. Jistě, nepatřím k mladé generaci, ale nemá to nic společného s knihami, navíc to ani není český název. Hádat knihy je v tomto bonusu úplně zbytečné.
I když nepatřím k mladé generaci, výraz dobře znám, uhádl jsem všechny autory a knihy, nikdy by mně ten společný výraz nenapadl. A už vůbec ne podle bonusové sloky...
no vazne blnost ta 2.sifra a nebo jsem tu hloubku myslenky vubec nepochopila..kazdopadne ji mam..diky za napovedy
Už mi došel ten King,ale jelikož to není můj šálek kávy,tak se nemůžu hnout dál :(
odpadlice: pak zbývá uhádnout knihu, podívat se, jestli nebyla zfilmována a...
Jestli chce někdo podrobnější nápovědy napište do zpráv.. mám vše hotové:)
Citrony? Ty dnešní? Tak tady zase platí: nepřemýšlet. K hieroglyfům patří ten člověk. Název knihy je národnost a jméno.
vlado: nepiš voda a citrony, žádnou vodu tam nevidím - to modré je ubrus nebo co...
Vložit příspěvek