Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
@odpadlice Bylo nás sedm a byly jsme chloubou našeho rodu. Vznikly jsme v pradávných dobách a dnes jsme téměř všechny ztraceny.
Oponn: Sice to chvíli trvalo, ale už mám :) přitom zfilmovanou sérii sem viděla několikrát, stačilo jen přijít na sérii a pak už se to dalo podle nápověd tady najít :), ale z filmů jsem si ho teda nemohla vybavit, myslím název toho předmětu, ještě, že máme ten google :DD
Opona: Díky. I já využila vaší nápovědy a spojila ji s Googlem. Dnes bych byla jinak ztracena.
Dneska vážně oříšek, musela jsem googlit. Ale pokud jste viděli filmy, dá se to neohrabaně určit a pak už i dohledat správný název :)
Tak dnes jsem úplně ztracená. Nic mi neříkají ani filmy, ani knihy, netuším vůbec nic.
Tak dnešní knihu i film znám, ale neexistovat Google, tak jsem ztracená tedy, protože jsem věděla o co jde, ale přesný název jsem neznala.
Text příspěvku byl upraven 23.03.22 v 16:11
knižní sérii následovalo úspěsně zfilmovaná trilogie (2001, 2002 a 2003). Nyní se opět hovoří o seriálové adaptaci od Amazonu. Předmět pak snad půjde dohledat. Snad pomůže.
Tak bohužel jsem taky úplně ztracená, ani googlování mi dnes nepomohlo, mohl by prosím někdo trošičku napovědět?
eliska0806 Část názvu známé rockové skupiny + schopnost, kterou dává jeden ze smyslů - dohledat.
Tak už mám taky vyluštěno. Rada pro ty co pořád bádají: najděte si předměty z dané serie a zjistěte jaký popis nejvíc sedí
Tak bohužel, dnes to nepůjde. Fantasy jde zcela mimo mě. I název knihy je pro mě neřešitelny. A sycak Google není tak chytrý, aby našel něco, nevím co. :))
Ctu tady vaše nápovědy a stejně nic. Jsem marná. :)
PaníŠ, moc Vám dekuju. Budu se tedy ještě snažit. :)
Nápověda má krásný text.
Juditha Gladys: Montmorency dnes zahafá: Haf.Haf.Haf. Z Juliiny nápovědy se zkuste soustředit na věk a v poslední větě na to, kdo je cílová skupina daného díla.
Vložit příspěvek