Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Kamolka: U první knihy jsem si taky myslela, že je to jasný Stařík.. a ono nic.
Čím dál tím těžší! Dneska mi pomohla dikuze na fb. Ale musím pochválit skvělý nápad!
Možná to úplně nechápu, ale zrovna z této čtvrté nápovědy se těžko dá něco vydedukovat. Číslo v názvu mají stovky knih....
Text příspěvku byl upraven 04.03.21 v 06:11
Tak napoveda ve slovenstine me prave nakopla na uhadnuti,
Kniha neni beletrie
Pomohla až slovenská verze kniznidetektivky. Je to teda úlet. Číslovka je vypsaná slovy a počet prstů na jedné ruce. Myslím, že nemá smysl víc mlžit. Navíc je to motivační kniha a z mého pohledu kniha, kterou moc lidí nezná a těžko by ji hádal. Naskočil mi Let č. 93, Pět neděl v balónu apod.
Text příspěvku byl upraven 04.03.21 v 07:51
Tak dnes jsem teda vůbec netušila, pomohla mi až nápověda od Sixao :D Knihu jsem dodnes neznala ani o ní nikdy neslyšela :D
Tak já se dneska vůbec nechytám. Ani s českou verzí Knižní detektivky, ani se slovenskou
:(
Tři slova, jedno je část lidského těla. Jistý sval sloužící k dorozumívání.
Dneska to bylo hodně zapeklité, ani já jsem o knížce neslyšela, ale teď zpětně ten název dává smysl. Děkuju za nápovědy Sixao!
Sixao velký dík , dneska bych si neškrtla.Ten text Tarzana mi přišel úplně zavádějící.Jste génius :-)
Do génia mám daleko. Přišla jsem na to až po přečtení nápověd na facebooku.
To je fakt, dneska bych to bez nápovědy tipovala do soudného dne. Díky Siaxo
Jak jste na tom dnes?Já knihu vůbec neznám,vypátrala jsem ji omylem,ale hned mi na mysl vytanul jev ,za který šel Sheldon Cooper na maškarní .vzzzzzzzmmm
Ja dnesni take neznala ale diky dobre napovede strejda google nasel na prvni dobrou :)
Já se dneska vůbec nechytám a to jsem zkoušela i strýčka Google a na nic kloudného jsem nepřišla.
Vložit příspěvek