Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Dnešní je hlavně skvělý vnitřní vtip, stejně jako byla třeba ta ukradená Belle Swanové.
Na první dobrou :-D Poslední dvě hádanky pro mně byly lehké, u těch předchozích jsem se moc nechytala :-)
Dobře děkuju moc :-) A není potřeba to číst nějak postupně? Nenavazuje to dějově?
Milá Annie, ne příběhy na sebe vůbec nenavazují, každý je samostatný případ (a řekla bych, že je to výběr těch nejlepších). Knížka ale vyšla už roce 1987, takže nová už nebude k sehnání - zkuste knihovnu nebo nějaký antikvariát (když se podíváte na www.muj-antikvariat.cz, zjistíte, že
ji aktuálně nabízí několik antikvariátů).
Dneska to bylo o chloupek obtížnější než včera a předevčírem, napotřetí! Nejdřív jsem tam motala toho zmiňovaného sirotka!
Já jsem teda ztracená, někdo nějakou radu? :/
Už jsem uhodla, ale teda příjde mi, že ty jejich nápovědy jsou takové nic neříkajíci , vždy mi pomůže až tady ta diskuze.
Text příspěvku byl upraven 10.03.21 v 17:18
Dnešní ukradenou knihu vůbec neznám. Po téměř intenzivním hodinovém hledání na googlu (a díky vašim nápovědám) jsem to konecne objevila. Dnes to teda bylo fakt náročný..
Mně pomohly štítky zde na Databázi knih a pak už stačilo hledat podle nápovědy od Sixao.
Líbí se mi střídání žánrů! Dneska zase z úplně jiného ranku, knihu vůbec neznám, ale spolehlivě zafungovaly zdejší štítky a slovo v zadání.
Dvě slova,to první je to co všichni děláme v knižní detektivce a druhé je přímo v textu od Foresta.
Dneska první knížka kterou jsem uhodla bez nápověd tady:) Kniha mého dětství. Vyšla v roce 2001 a má jméno v názvu.
Text příspěvku byl upraven 12.03.21 v 08:08
Vložit příspěvek