Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Tak jsem si několikrát přečetl poslední větu z nápovědy a nakonec mi to došlo. ???? Myslím že z toho i udělali film.
A náádherná pro děcka ❤️ mám k ní citový vztah, jako holka jsem v té rodince chvíli o prázdninách "bydlela" :)
Tak dneska se to, alespoň pro mě, zlomilo. Dneska vážně netuším, hledám hledám, ale je to těžké..
Tak už to mám díky nápovědám na facebooku..ale tohle teda...4 dny po sobě jednoduché a teď vyberou náhodnou odbornou knížku..bravo
Já bych dnes také moc prosila o nápovědu. Již jsem vložila alespoň 20 titulů a stále se nechytám.
Jako dneska teda opravdu "zajímavé". Knížek o vedení lidí jsou mraky! Pokud uhodnete (já díky nápovědě na Fb), tak zjistíte, že jedno slovo z povídání kapitána Hooka je hodně důležité (rev. jop, je to přídavné jméno ;-) ), ale došlo mi to až po zadání názvu správné knihy.
Text příspěvku byl upraven 17.03.21 v 12:17
Nebyla by ještě nějaká nápovědě. Zkouším najít podle nějakého slova Hooka - šéf, vůdc%, motivovat, schopnosti apod. a nic mi tam nesedí. FB nemám. Děkuji!
Katka81: jsem na tom stejně. Už jse ze zoufalství zkoušela i loď, kapitán či muže.
Nápověda na FB je tato: Jak ve svých podřízených rozpoznávat „rock star“ a „superstar“?
Katka81: A já už projela i "bible" a taky mě nic netrklo...Fakt dnes nevím.
Text příspěvku byl upraven 17.03.21 v 11:14
Anooo, je to tam!
DÍKY.
Dvě slova :o)
Text příspěvku byl upraven 17.03.21 v 11:18
Olij: stačí se opravdu RADIKÁLNĚ nad sebou zamyslet a být otevřen všem možnostem. (možná se to nezdá, ale je to velká nápověda) :)
Pravděpodobně jsem vedle. Nic na světě mi není vzdálenější než motivační literatura. :) Radikálně jsem se zamyslela a nic se nestalo. :)
Černo-bílo-červená obálka, autorka, rok vydání v ČR 2017.
Elfinkaa97 dala skvělou nápovědu, smekám..... Opravdu to chce radikálně se otevřít všem možnostem....;)
Text příspěvku byl upraven 17.03.21 v 15:32
Milé dámy, moc všem dnes děkuji. Nebýt skutečně explicitní nápovědy elfinkaa97, určitě bych na to nepřišla.
Vložit příspěvek