Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
To jsem to včera zakřikla :-) dnes mi to zní jako nějaká nakažlivá pohlavní nemoc...nápověda na FB zabrala.Děkuji
Elfinkaa97: Moc děkuju, byla jsem opravdu natvrdlá, ale po téhle nápovědě mi to konečně došlo :)
Elfinkaa a PaníŠ děkuji vám. Někdo, pro koho je motivační knihou dílo Betty McDonald a taky Deník Bridget Jones a hodlá si s tím vystačit až do smrti, by si bez vás neporadil. Díky.
Jak bylo výše řečeno - dneska krásný návrat do dětství!
Text příspěvku byl upraven 18.03.21 v 12:13
Dnes byl větší oříšek přijít na to, ze které knihy je postava než která kniha se ztratila :-)
@JAnD - ale vtip a logiku to má. Já to tedy zjišťovala až teď, díky Vám a šlo to stejně dobře :o)
Já to poznala podle jeho první věty. Miluju ten film, ale z hlavy bych si na jeho jméno teda nevzpomněla. Dlouho jsem na postavičku a jméno Tyler koulala a lámala si hlavu, odkud já ho znám :) Ztracená knížka mi k němu teda moc nesedla, ale pobavilo mě to. Také je to moje hodně oblíbená knížka (i film) z dětství :)
Vůbec netuším, o které knize je řeč. Neměl by někdo nápovědu? Děkuji
Jde o hodně známou dětskou knížku, její autorka je Švédka a byla podle ní pojmenována cena pro spisovatele dětské literatury.
Tak dnes nemám tušení. Nemá někdo nápovědu.
Moc děkuji.
Text příspěvku byl upraven 19.03.21 v 07:48
Dnes nejznámější kniha vydána nedávno o tom, jak si zvyknout na zimu. Akorát ten název tam dali zkrácený.
Díky za nápovědy, chvilku mi to trvalo, než jsem na to přišla, ale nakonec strýček Google pomohl.
Sixao moc díky, mám to, na obálku te knihy jsem přitom několikrát koukala a neseplo mi to.
Vložit příspěvek