Martinus - pomoc v luštění (soutěž)

Hm, vím, o jakou knihu jde, ale nikdy jsem nečetla a film neviděla, tak mi předměty z ní nic neřeknou, takže dnes asi smůla...

Poslední hádanku jsem čekala těžkou, ale nakonec po první nápovědě brnkačka :)

Hotovo. Když víte o jakou knihu jde, se správným předmětem pomůže jedna z místních anotací...

Tak hotovo a konec. Škoda moc mne to bavilo. Tak snad příští rok. A děkuji všem za podnětné rady :).

Hanin: Moc děkuji, já našla nějaké dva stručné obsahy a tam to nebylo. Už jsem přemýšlela, kdo ze známých by mohl mít knihu doma, že bych prolistovala...

Hotovo, až je mi to líto. Nevím jak vy, ale já cítím radost i smutek zároveň. Opět to byla s Martinusem skvělá a poučná jízda. Děkuji všem za popostrčení, všechno hold načteno nemám ;)

Maanna: Najděte si knihu na Wikipedii a přečtěte si Příběh. Určitě pochopíte.

Nevíte někdo prosím, jak to je s těmi bonusovými úkoly? Přišlo mi pár spamů, že se zná výherce, ale nikde jsem nic ohledně toho nenašla? Děkuji :)

tereza8082: bonusové úkoly se vyhodnocovaly vždycky v pondělí kolem poledne. Výherci byli kontaktováni e-mailem a všichni, kteří se Hrdinské pětky účastnili, dostali "spam", ve kterém byly anonymizované e-maily výherců (počáteční písmena, doména, aby se v tom dokázali poznat)

Zdravím, včera už se dohrání tak mám velkou prosbu, co je ten předmět z 18.3.
Nemohla jsem na to přijít a už me to štve a moc bych chtěla vědět co to bylo.
Všem moc díky

Martino23
A smím se ptát zda k tomu bylo i nějaké přídavné jméno.
Ručník jsem totiž zkoušela a ne a ne mi to vzít

ne. jen ručník. ta nápověda od psa byla matoucí, 2 štěknutí byly slabiky ne slova

Bucherratte: a zadání k bonusovým úkolům bylo někde schované? Nebo kde se daly otázky najít prosím? Žádné jsem nikde nenašla.

@tereza8082:
vždycky o víkendu bylo tlačítko bonusového úkolu hned vedle přihlášení / e-mailu.

Zizuz: Pro spisovatele je typický magický realismus, jestli to pomůže. Dílo v sobě skrývá název choroby.

Ahojte,
Martinus opět rozbíhá novou soutěž o knihy, letos jsou to Tajemné knihovny :)
https://www.martinus.cz/tajemneknihovny

Zlý pán ze známé fantasy série, který se snažil být Vladařem, tím že rozjel ocelárny u svého kamaráda.
Zarathustra mi moc nepomohl, zato magická koule velice.
Snad jsem nevyzradil moc.

Tak pokud se nechytnu ani po poslední indícii, tak to můžu dnes zabalit! Fantasy vůbec nečtu, ani se v ní neorientuji a už jsem tady strávila hodně času a stále nic!
Vložit příspěvek