Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Zajdalenin, moc děkuji za nápovědu. Fantasy téměř nečtu, ale tohle pomohlo.
Pořád jsem si lámala hlavu, co to asi je, po přečtení tady komentáře od EliaPhantom s kapkami mě trklo. Pokud nevíte, tak trošku poradím, kniha je i zfilmovaná.
Tak to zabalím, opravdu na to nemůžu přijít. Knihu jsem nečetla a ani vygooglit mi to nejde, asi mám dlouhé vedení.
@135evik - Když rozkliknete anotace u knih na nejspodnější polici, zjistíte, ve které trilogii hledat. A pak stačí vygůglovat postavy a vybrat největšího padoucha.
VlKa, děkuji, dalo mi to zabrat! Není to můj oblíbený žánr, postavy opravdu neznám.
@OliJ: Vzala bych seznam knih o upírech, vyškrtala ty, co už v knihovničce jsou, a u zbylých vyzkoušela jména postav z anotací. Nečetla jsem to, tak mi ta Větrná hůrka nedocvakla dost rychle.
včerejšek mi docvakl hned, jen jsem nechápala ty vlčí máky ve váze a pořád tam cpala mužská jména, ale chlap by neměl v knihovně květiny...
Tak si nějak sedím na vedení :) Neměl by někdo ještě nějakou jinou nápovědu, prosím?
@Eeli: Díky moc, konečně mi to docvaklo. Tahle série mě napadla, ale myslela jsem, že je to mužská postava.
Zatím mám vše, ale stejně mě mrzí, že se mi nezobrazuje obrázek v rámci druhé indicie, myslím, že jej časem budu postrádat ještě více.
A v této lince diskuze je škoda, že nejnovější příspěvky nejsou na začátku.
@iška nápověda další bude až ve 12, proto se ti nezobrazuje
Máš i dnešní vyluštěno? Absolutně jsem vyčerpala dnešní nápady tak jestli nějaký tip?
SarahBishop: nezobrazí, to už vím z minulých dní. Prostě mi zůstane prázdný rámeček. A k dnešku: první co nás asi napadne, když se řekne Sicílie a pak mi z hlavy již nikdy nezmizela hrůzná scéna koňské hlavy v posteli.
Mně pomohla Sicílie, na koně jsem si vzpomněla až při čtení zdejších komentářů. @iška děkuji :).
Jinak, já si postavy (až na včerejšek) musím dohledávat, názvy knih si většinou pamatuji, ale s postavami už je to horší :)
@iška hlava mi šla sice dobrým ale trošku jiným směrem (ehm Massimo) ..a pak mi to došlo..no prostě na to jdu krapet složitě..ale děkujii
Tak dnes mi byla velkou nápovědou samotná knihovna, díky ní jsem uhádla dobu a pak už to šlo samo :)
Dneska jsem vyčerpala všechny své nápady. Nemohl by mi někdo prosím trošku poradit?
Zkuste se zamyslet, který velmi známý, dávno již nežijící autor psal mimo jiné i tragédie. Postava je velmi známá, hlavně u maturity.
Prosím, můžete mi někdo poradit, jak zobrazím indicie? Klikám na ten otazník a nic. jen vidím, že se indicie objeví v tolik a tolik... Zkoušela jsem na PC, na iphone i v samsungu. A nic... Co mi uniká?
EliskaD, nemusíte na nic klikat, indicie se Vám automaticky objeví v tolik hodin, v kolik bylo oznámeno (přibývají knihy nebo věci v knihovně).
Vložit příspěvek