Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Prosím, směla bych někoho poprosit o přepsání nákupního seznamu pro tajný bonus? Mně se to opět nezobrazuje. Děkuji.
iška: Eva-Maria Dreyer a Wolfgang Dreyer: Velký průvodce lesem
čelovka + náhradní baterky,
buzola!!
Jaroslav Závacký: Stavba pece na pizzu a chleba
- 1x menší kváskový chleba
- 1x paklíč na visací zámky
Deborah Harkness: Čas čarodějnic
Pavel Chaloupka: Pavel Chaloupka les příznaků
stan + 2 spacáky do mínus (5 stupňů) 10 stupňů
Helen Oyeyemi: Perník
Máte někdo nějakou radu pro dnešek? To,co mě napadlo není ono. A jsem dal bez nápadů. Počkám, co se objeví ještě v 16h a pak uvidím...
Projela jsem tolik postav z jedné určité knihy, že si už zoufám. A nemám už nápad. Lepidlo mi ale žádný význam nedává. Mám často potíž, že přemýšlím mnohem hlouběji, než autor hádanky zamýšlel.
Děkuji PitoR a Eeli. Pořád jsem si opakovala vaše nápovědy a pak... Docvaklo mi to..
I já všem děkuji za nápovědy. Mně se indicie ve dvanáct nezobrazují, ale nakonec jsem to dala, ač jsem se řádně zapotila.
Ahoj prosím Dal by jste mi prosím někdo malou nápovědu k 9.3. Nic takového jsem nikdy nečetla a nevím co by to mohlo být děkuji
@Juditha Gladys: pokud máte načteno či jste viděla film, tak víte, že o tom se nikdy nemluví.
@Artemida Co se týče nápovědy k 9. 3., tak jsem taky nečetla, ale když jsem zadala výše zmíněnou nápovědu od @iška (hrůzná scéna s koňskou hlavou v posteli) do prohlížeče, ihned mi vyjela postava/film/kniha.
Vložit příspěvek