Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Artemida - velmi známá kniha i film, který velmi rádi citují hlavně muži: Udělám mu nabídku, kterou nemůže odmítnout.
Tak já si dneska taky vůbec neškrtám. Ani s nápovědou, že se o tom nemluví. A to jsem myslela, že mi to teď s nápovědou ve 12 hodin dojde.
@zaandulee: já nechci, aby moje nápověda byla přespříliš, ale přemýšlela jste někdy, jak využít tuk vlastní matky?
Tak dnes náročné teda. Vím, že to existuje, ale knihu ani film jsem teda neviděla nikdy. Ale podařilo se mi diky nápovědám uhodnout.
Zase něco se Sicílií. Takové knižky něčtu a na vyhledávání mě taky neužije...
Takže jsem si knihu celou dobu myslela správně, ale protože jsem ji nečetla a film viděla kdysi v dávné době, tak to bylo dost o zkoušení. Akorát bývám zmatená z nápověd, pokaždé si pod tím představím něco jiného, než autor hádanky očekává.
Zdravím moc děkuji všem za pomoc dnes cely den zápasím s úplně prvním 6.3. Vím co je to za sérii nebo si to alespoň myslím bohužel protože jsem knížku nečetla tak nemůžu přijít na jméno osoby která to je zkoušela jsem mnoho jmen , ale neúspěšně proto se obracím na vás pomohl by mi někdo prosím :)
Jestli víte sérii, tak tahle postava je středu všeho dění! A není oblíbená, spíš na té druhé straně... A ty kapky na oči (či jen jedno?) je dost velká nápověda :) snad to trochu pomůže
Tak dnes mi pomohly kolegyně, děkuji holky :) Kniha je celkem známá, já ji ovšem nečetla. Jestli jsem vše dobře pochopila, tak mýdlo a růžové brýle je velmi dobrá nápověda.
Zdravím, nemá, prosím, ještě někdo nějakou nápovědu ke dnešku? Už jsem vyzkoušela kde co a stále to není ono. Děkuji
@L3nch4: První dnešní knihu, co se zobrazila v knihovně, jsem našla tady v databázi a projela štítky. Za pár vteřin hotovo. Ale je pravda, že to znám z dřívějška, tak mě to trklo.
Text příspěvku byl upraven 14.03.23 v 18:03
Dneska se mi nedaří, žádnou postavu z té zfilmované knihy mi to nebere...
Mužete někdo poskytnout ješte nějakou malou nápovědu dnes mě opravdu už vůbec nic nenepadá
Mýdlo,brýle, box a blázni, to mi nejde dohromady. Do dneška mám všechno, ale tohle teda asi nedám. Projela jsem filmy, nevím, nevím, nevím.
Nápověda: ve filmu podle této knihy se potkal jeden Hanebný panchart s jedním, co uctíval Kult hákového kříže...
Prostě nic,já nechápu,jak jste na to mohli přijít. Jsem naprosto v koncích.
Brad Pitt??? To jako vážně? Ten teda zboural všechny moje nápady... Myslela jsem, že film z roku 1999 je mi jasný, ale co s ním má Brad Pitt, to mi zatím nedochází.
Text příspěvku byl upraven 14.03.23 v 21:20
Vložit příspěvek