Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
trumpetka: děkuji, to moc pomohlo. ;-) Dnes mě při pohledu na knihovnu absolutně nic nenapadalo.
Trumpetka: také moc děkuji. I já tipovala správnou knihu, ale zadávala jsem osobu.
Text příspěvku byl upraven 22.03.23 v 10:44
trumpetka- děkuji mooooc. Stejně jako ostatní kniha byla správně, ale postava špatně :D. Jsou to malé chytáčky.
Trumpetka: Přidávám se a děkuji. Ta kniha mě napadla hned, ale vybrala jsem si špatnou postavu.
trumpetka: Také moc děkuju. Že se nebude jednat o osobu mě opravdu nenapadlo...
Dnes je to dokonce titulní postava té knihy, večírky, jazz a americký sen jsou přesně, ještě možná nenaplněná láska, nehoda...
Knihu s dnešní postavou jsem nečetla, viděla jsem filmové zpracování s di Capriem.
tatjana1737 a z jakého roku je to filmové zpracování s di Capriem
Text příspěvku byl upraven 23.03.23 v 08:19
veronika5763 zaměřte se na to, co už zde bylo napsáno - jazz, večírky, smetánka, plnění amerického snu.
Posledních pár dnů začínám být mírně zklamaná tím, jak už první nápovědy jsou dost jasné. Trochu mi chybí to celodenní přemýšlení.
Více se mi líbilo zpracování s Robertem Redfordem :))). Jsem holt starší ročník. Ale knížka je taky pěkná.
My, co už tady trochu "přesluhujeme" jsme pravděpodobně viděli filmové zpracování s úplně jiným slavným hercem, a bylo to v roce, kdy se diCaprio teprve narodil!
Vložit příspěvek