Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Má někdo nápovědu pro dnešek, 6.3. a 15.3.? Nemám vůbec šajna... U 6.3. mě napadlo něco s Dunou, ale nic moc teda...
Anin_kaaa-15.3. hodně králíků, kartová královna a postava má pěkné české jméno. A byl film s Johny Depem.
6.3. no je to zlosyn a taky to bylo zfilmováno velká epická sága myslím že to byly tři díly.
@Anin_kaaa
Když se potkají v jednom světě lvi, vlci, jeleni a draci, tak z toho vznikne pořádná ohnivá bouře. Pak však přišel na scénu sníh a zchladil to šílenství.
Dneska velmi známá kniha, oblíbená hlavně ženami. Jen pozor na psaní jména postavy, napsala jsem to 2x blbě :)
@zrzka83 stačí křestní jméno. A vybrala jste určitě tu správnou postavu? Protože knihu evidentě ano :)
Text příspěvku byl upraven 21.03.23 v 08:46
Ahoj, nenašla by se ještě nějaká nápověda ke včerejšku, 20.3. Já jsem asi úplně beznadějný případ :(
@cenichajda - Za bouře zrozená, nespálená, matka zvířátek, které se v pohádkách líhnou z vajec. Kniha je velmi úspěšně zfilmována, za postavu, kterou hledáte byla britská herečka nominována na Ceny Emmy
Text příspěvku byl upraven 21.03.23 v 10:28
Přidávám se s varováním - dneska pozor na jméno postavy, nečetla a neviděla jsem to, ale evidentně se jméno dá napsat více způsoby.
karolina7182: zkuste pročíst pár příspěvků zpátky a zaměřte se na komentář zrzka83, má tam výraznou nápovědu. Díky jejímu komentáři mi to najednou došlo.
Děkuju moc, Sančez, tak nakonec to bylo celkem lehké, jen jsem se moc zaměřovala na detaily.
Zdravím, může někdo prosím napsat další nápovědu k dnešku? Vůbec nic mě nenapadá
Velmi známá a oblíbená "pohádka" pro malé i velké s filosofickým přesahem. Nezadávejte hlavní postavu, ale zvířátko :-)
Vložit příspěvek