Mnichovská zrada

Sputniku, nebudu dále kontaminovat zdejší stránky vyjmenováváním ruských zločinů/agresí proti Ukrajině (počínaje 2014), tedy proti zemi, jejíž hranice se Kreml zavázal společně s USA a GB garantovat (1994). Kreml navíc obdržel od USA a GB 2 miliardy dolarů na likvidaci ukrajinských jaderných zbraní. Když Kreml likvidaci dokončil, tak zbaběle zaútočil na již bezbrannou Ukrajinu. Hledejte sám, nejen na webu, ale i v knihách a časopisech, detailů najdete dost. Kdybych je zde psal já, nebudete jim věřit. Přeji Vám pevné zdraví a pozitivního ducha.

Páni, Kreml zaútočil na bezbrannou Ukrajinu... a mně to ušlo, jek je to možné?
Já vím, proč nebudete kontaminovat... vezmi na dlani chlup, když tam není, že jo,

Afilada, však jen kdosi vyjel na dovolenou. I pan prezident říkal, že mu to říkal pan Lavrov, že na Ukrajině ruský voják není...
Já bych to tu nechala "přátelům míru", ať se tu v klidu realizují. Pro mne je celkem zajímavé, kdo se tu realizuje, vlastně i kdo ne. Tyto "absentující" považuji možná ještě za více zajímavé, obzvláště, když na jiných místech je hlasitě voláno po zdrojích, mluví se o relevantnosti/nerelevantnosti údajů...
Text příspěvku byl upraven 15.04.21 v 11:17

Koukám, že tady nějaký moderátor sbírá body za mazání příspěvků.
Text příspěvku byl upraven 18.04.21 v 17:11

Můj příspěvek byl, že americké lodě daly zpátečku, tak nechápu, v čem bylo to porušení pravidel...

Napsala jsem Danovi..... tak čekám. Ani já jsem nebyla sprostá
Text příspěvku byl upraven 18.04.21 v 19:09

Která evropská hodnota to tady naprosto nesmyslnĕ maže? Nechcete se aspoň přiznat?

Vestička, také koukám, jak demokratické to tu je. Co se hodí do krámu nechat, zbytek vymazat.
Text příspěvku byl upraven 19.04.21 v 14:58

Tak tady si můžou mazat co chcou, stejně to nokdo nečte. Každej soudnej člověk musí vidět, že aféra sklad je ze stejné hlavy jako méé too. Po stovce let a bez důkazů. Já věděla , že ty Dukovany Rusové nedostaví. Ještě nám to tady kvůli těm kolaborantům bouchne. Ta americká kompany nepostavila 20 let ani plot. A je v exekuci

Bacha na to, názvy barev je toxická informace,, smazali mi to podruhé (: v jiné podobně objektivní diskuzi mi smázli v diskuzi o Vrběticích odkaz na vyjádření ruského ministerstva zahraničních věcí prej jako informaci mimo diskuzi...
Tato diskuze byla uzavřena a není možno do ní vkládat nové příspěvky.